150Pcs Spalvų Kortelės Neteisingų Nagų Patarimai Skaidrią Natūralią Spalvą Manikiūro, Nagų Dailės Praktikos Ekranas Įrankiai, patarimai, dizainas

€3.74

-9%

€4.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nagų patarimai talpinimo dizainas, netikrų nagų, pranešk apie netikrą piršto, nagų dailė, ovalios, apvalios neteisingų nagų patarimai, didelis nagai ekranas, dh nagai, striukė lol, xxl nagai patarimai, moyros nagų dailė.

Produkto Informacija: Kiekis: 150pcs Medžiaga: Plastiko Kokybė: 100% brand new ir aukštos kokybės, Pakuotės Turinys: 150Pcs Nagų Dailės Spalvų Kortelės Naudojimas: Gali būti naudojamas kaip modelis, naujas nagų lakas galite įsigyti ir kitų dalykų, apie nagų dailės.Labai praktinis nagų dailės praktika/vaizdinės reklamos priemonės.Apie Prekybos: 1. We will ship iš jūsų sklype per 48 valandas gavęs jūsų mokėjimą. 2. Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą .Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant. 3. Po Pristatymas paprastai užtrunka 15-35 darbo dienas gauti.Dauguma straipsnių bus pristatyti per 3 savaites (Argentina, Čilė ir Brazilija >90 dienų) ,o ten bus nedelsiant už tai, ko mes negalime kontroliuoti (pavyzdžiui, blogas oras).Jei tai atsitiks, tiesiog susisiekite su mumis, mes padėsime jums patikrinti ir išspręsti bet kokią problemą. 4. Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija.Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos . 5. Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų.Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga.Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį bei švenčių diena).Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus. 6. Jei jūs norite žinoti ", kai gausiu savo sklypo" ir "interneto svetainė, kurioje aš galiu stebėti savo sklypo", prašome kreiptis į atlikite nuotrauką.

Nagų Ilgis Normalus
Tipas Visą Nagų Patarimai
Prekės Pavadinimas FUMOSIK
Elemento Tipas False Nagų
Prašymas Pirštas
Medžiaga Plastikiniai
Kiekis 150pcs
Nagų Plotis Normalus
Modelio Numeris FN-06
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis Transparent color / Natural color

Panašūs produktai