Duomenų Varlė LED Dual USB Įkrovimo Dokas Įkroviklis, duomenų Valdytojas Žaidimų Valdiklis Stovas Laikiklis, Skirtas " Sony PS4 PlayStation 4/PS4 Slim/PS4 Pro

€3.66

-43%

€6.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: įkroviklis, telefonas, žaidimas ir dūmų ps4, pin ps4, kovos žaidimas valdytojas, gamepad jungiklis, dokas jungiklis, xbox 360 controlls, compelit ps4 konsolės " playstation 4, doko stotis, titano kalba.

3 1. Vertikalus Stovas Su Dual Controller Įkroviklis Stotis PS4/PS4 Slim/PS4 PRO

Vertikalus Stovas PS4 sonsole su Aušinimo Ventiliatorius ateina su 3 įmontuotu ventiliatoriumi.Suteikia pastovų pinigų srautą vėsaus oro ir efektyviai išlaiko savo PS4 konsolės nuo perkaitimo ir pratęsti jos tarnavimo laiką.Du įrengtas angas, saugojimo ir įkrovimo jūsų valdikliai.Įdėkite savo duomenų valdytojas į stovą po žaidimo sesiją ir tai bus įkroviklio jūsų kitą žaidimo sesiją.

Mobiliųjų Telefonų Žaidimas Gamepad Už Pubg

Puikus keturių piršto operacija.Į žaidimą, du sukelti ant rankenos yra atsakingas už kuria ir šaudymo.Galite greitai atidaryti, kuria didinamąjį stiklą ir tada šaudyti priešų, o juda ir siekiama.Patirtis nekilnojamojo žaidimas jaustis su integruota rankena kontrolierius!Leiskite jums jaustis patogiai, o ne pavargę, žaidimo metu!

Belaidžio "Bluetooth" Gamepad Paramos Oficialus App Žaidimas

DUOMENŲ VARLĖ gamepad yra "Bluetooth", prijungtą prie darbo režimo.Ji gali palaikyti PS3/IOS/TV Box/Andriod Smart Phone/VNT!Jis turi pranašumą, nes gali parsisiųsti paramos rankena žaidimas tiesiogiai, ir jis gali būti prijungtas tiesiogiai prie telefono ir be ŠAKNŲ.Pakopos yra paprasta, nereikia įdiegti tvarkyklių ir nustatyti pagrindiniai mapping".

Buy 1 Get 7 Dovana

Jei jūs pirkti mūsų Dual USB Įkrovimo Dokas Įkroviklio Sony PS4 PlayStation 4, jūs galite gauti mūsų dovanų paketą!

Įkrovimo Stovas PS4/PS4 Slim/PS4 Pro

Šį USB Įkroviklį Stotis suteikia paprastas ir greitas būdas įkrauti ir laikyti savo PS4/PS4 SLIM/PS4 Pro valdytojai saugiai.Idealiai tinka saugoti savo vieta laikyti jūsų valdiklių įkroviklis, kai esate ne žaisti

Kelis Chearging Maršrutai

Maitinamas per USB prievadą iš PS4 konsolės ar kompiuterio įtraukti įkrovimo kabelis.

Gražus Ir Elegantiškas

Rekvizitai valdikliai vertikaliai patogu naudoti, kai baterija įkraunama.Visiškai Įkrovimo Trukmė: Visiškai įkrautas gali būti baigtas per 2,5 valandos, kai įkrovimo vienas valdiklis, Visiškai nemokamai du valdytojai, tuo pačiu metu-per 4 valandas

LED lemputė

Šviečia ir šviečia mėlyna spalva, kai įjungtas.Prijungiant kabelį bus galima įkrauti, o dar naudojami.

Nuimamas Struktūra

Nuimamas stovas bazės lengvai laikymo ir gabenimo.

Kaip Montavimas

1.Paspaudę stovėti sutelkti dėmesį į bazę, kad užbaigti diegimą; 2.Įdėti PS4 kontrolieriaus skylę sutelkti dėmesį į mokestį pin; 3.Turėti bazę ir kontrolierius, žemyn nuožulnios dangos; 4.Paruoštas baterija valdikliui.

Paketas apima:

1pcs x Dual Įkrovimo Stoties Stovi 1pcs x DC įkroviklio Laidas 5 vnt x PS4 LED Šviesos Juosta Lipdukas Lipdukas( Rondom Dizainas), 2 vnt. x Nykščio stick danga kepurės

DUK

Q:Tai gali imti ps3 žaidimas mygtukai?

A:Ne, draugas!Jis gali tik parama PS4/PS4 Slim/PS4 Pro

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Gerbiami klientai, nes dabartinė tvarka yra ne piko, siekiant, kad, visų logistikos sandėliai yra beveik pilni, o transportavimo senėjimo metu bus lėtesnis nei sutartą laiką!Reiškinys kliento sklypo nuostoliai bus labai rimta, turinčių įtakos įprastas pristatymo laikas!DUOMENŲ VARLĖ gali grįžti į savo pusę kuo greičiau jūsų mylimasis produktus.Atlikome išsamius motyvus dėl transportavimo senėjimo ir transporto saugos įvairių logistikos kanalai.Kartu su mūsų patirtimi, per pastaruosius keletą metų, mes manome, kad www.adeira.lt Stovėti Laivybos geriausiai tinka!Sąžinės rekomenduojama!

2.4 G Bevielio Žaidimų Valdiklis

Džiaugsmingai naudojasi masyvi žaidimų rinką ir remti "android" žaidimų platforma.Ji taip pat remia klasikiniai žaidimai.Žaidimo valdytojas tinka Xbox Vienas/VNT sistema Win7, Win8 /Win10/Android Mobilusis Telefonas (PS3.

Belaidžio "Bluetooth" Gamepad Už PS4 Valdytojas

Žmogiškas dizainas su neslidžia Rankena, prietaisą galite naudoti ir sukasi vertikaliai ir horizontaliai, be smashing lengvai,Lengvas putų ir minkštos formos, nėra lengvai leisti vaikams nutraukti savo rankena,gerai plastiškumas ir elastingumą.

Belaidžio "Bluetooth" Gamepad Už PS4 Valdytojas

Žmogiškas dizainas su neslidžia Rankena, prietaisą galite naudoti ir sukasi vertikaliai ir horizontaliai, be smashing lengvai,Lengvas putų ir minkštos formos, nėra lengvai leisti vaikams nutraukti savo rankena,gerai plastiškumas ir elastingumą.

Buy 1 Get 7 Dovana

Jei jūs pirkti mūsų Dual USB Įkrovimo Dokas Įkroviklio Sony PS4 PlayStation 4, jūs galite gauti mūsų dovanų paketą!

Bruožai 6 kroviklis kontrolės ps4
Kilmės KN(Kilmės)
2 funkcija su nuolatinės SROVĖS įkrovimo kabelis PS4
Funkcijos 5 ps4 mokestis
Funkcija 1 Dual Charging Dock for PS4
Suderinamos Prekės/Modelis Sony
8 funkcijos ps4 įkroviklis dokas
SONY Modelis PLAYSTATION4
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
Funkcijos 7 ps4 valdytojas dokas
Modelio Numeris ZXXXYXJCDQ
spalva juoda
Suderinamas už PS4/PS4 Slim/PS4 Pro
Medžiaga ABS plastiko
Savybės 4 Built-in Micro USB Micro Adapter Uostuose
3 funkcija mėlyna led šviesa įkrovimo stovas PS4

Panašūs produktai