Uxcell 2vnt M6 Sriegiu Guminiai Antgaliai Vibracijos Izoliatorius, Cilindro formos amortizatorius su Smeigės 25x25mm, Oro Kondicionavimo sistema,

€3.31

-15%

€3.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prezervatyvas sriegis, scx shock mount, "mitsubishi mirage kuro, lytis paprasta, shock mount didelis, vibracija stovai, dildo sriegis, mount gumos, 12 cm vibratorius, shock mount varžtas.

Techniniai duomenys :

Produkto Pavadinimas : Guminiai Antgaliai

Grynasis Svoris : 46g

Medžiaga : Metalas, Guma

Spalva : Juoda, Sidabro Tonas

Metalo Paviršiaus Apdorojimas : Padengti Cinko

Guma, Dydis : 25 x 25mm = 0.98" x 0.98" D*H)

Vyrų Sriegio Dydis : M6 x 18mm / M6 x 0.71" (D x L)

Bendras Dydis : 43mm x 25mm / 1.69" x 0.98" (H x D)

Pakuotės Turinys :

2vnt x Guminiai Antgaliai

Aprašymas:

1.Universalus Dizainas - 0.98" x 0.98" gumos kalno su M6 x 18mm Smeigės , rinkinys, 2 vnt.

2.Patvarus, aukštos durometer, tvirtas, anti-vibracijos, metalo stud yra vienas gabalus nutraukiamas, ir susijungę per guma, kad geriau atskirai .

3.Slopinimas Talpa - guma vibracijos izoliacijos pagalvėlės, gumos turi didelį elastingumą ir yra šviesa ir aukšta, kuris vaidina gera medžiaga vaidmenį ir gali apsaugoti mašina smūgiams absorbuoti ir sumažinti triukšmą.

4.Jie sugeria vibracijas sukelia prietaisai, sumažina triukšmą ir struktūrinės žalos dėl šių vibracijų.Prisitaikyti prie daugelio tipų varikliai, kad mašina stabilesnė palaiko dinaminį efektyvumą ir stabilumą.

5.Guma vibracijos izoliavimo daugiausia naudojamas Sporto įranga, oro kondicionierius, dviračių nuoma,oro kompresoriai, enginers, benzininių variklių, vandens siurbliai ,Suvirinimo mašinos ir kiti įrengimai, kaip slopinimo elementas.

Modelio Numeris Guminiai Antgaliai
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Dažų & Dekoravimo
Prekės Pavadinimas UXCELL

Panašūs produktai