Dimollaure 50g-500g Organinis Taukmedžio Sviestas Nerafinuotas odos priežiūra, plaukų priežiūra, kūno masažas naftos "PASIDARYK pats" Bazinė alyva rankų darbo muilas Esential aliejus

€3.98

-45%

€7.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akių kaukė odos, medus, aliejus, karičių sviestas nerafinuotas ekologiškai, massag aliejus, rankų muilas, melao veido, plaukų aliejus, mažas muilo priėmimo, akmens anglių deguto šampūnas, migdolų aliejus.

Dimollaure 50g-500g Organinis Taukmedžio Sviestas Nerafinuotas odos priežiūra, plaukų priežiūra, kūno masažas naftos "PASIDARYK pats" Bazinė alyva rankų darbo muilas Esential aliejus

Kilmės vieta: Gana

Pakuotė: 50g/pack saugiai maisto maišą

Kokybė: Aukštos Kokybės

Reitingas : Natūralių Organinių Nerafinuota

Ypatybė:

Taukmedžio riešutai yra plačiai paplitę Gvinėjos ir kitų vietų Afrikoje.Vaisiai yra valgomi ir riešutai yra naudojamos gaminti taukmedžio sviestas.Taukmedžio sviesto ir riebalų sekreciją, žmogaus organizmo įvairių rodikliai yra artimi, kurių sudėtyje yra gausybė ne saponifiable sudedamųjų dalių, lengvai sugeria kūno, gali padėti išvengti sausas, krekingo, ir toliau atkurti ir išlaikyti natūralų odos elastingumą.Tuo pačiu metu gali žaisti anti-uždegiminių vaidmenį.Taukmedžio sviestas yra žinomas vietoje kaip "moters auksas."

Kaip naudoti taukmedžio sviestas: 1. Jį naudoti tiesiogiai!Šiek tiek į delną ir patrinkite rankas, kad taukmedžio sviestas minkštesnė (taukmedžio sviestas tampa skystis, aukštoje temperatūroje, apie 37 laipsnius.) Taikyti jį ant odos.Jei esate bijo neplautas jausmas (taukmedžio sviestas yra labai sotus) tada suma turėtų būti mažesnė.Kai naudojamas prieš miegą, efektas bus geresnis ir taukmedžio sviestas sugeria greitai, bet yra dar keletą minučių, kad manote, neplautas. 2. Už sausa oda, galite naudoti kremas po dažų.Rekomenduojama naudoti jį naktį. 3."PASIDARYK pats" rankų darbo muilas, rankų kremas, lūpų balzamas yra gera žaliava, tinka kremas, losjonas ir kitų odos priežiūros produktai.Nes jame yra specialūs aktyvūs ingredientai, kurie turi apsaugos nuo saulės, ji taip pat gali būti naudojami saulės priežiūros produktus. 4. Jūs galite taip pat naudoti ją apsaugoti savo plaukų prieš valymo šampūnu.

Pažymėjimo Numeris 201710669
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
GZZZ YGZWBZ
Eterinis Aliejus Tipas Grynas Eterinis Aliejus
Prekės Pavadinimas Dimollaure
Naudoti rankų darbo muilas "PASIDARYK pats" Lūpų balzamas
PANAUDOTA Odos priežiūros, plaukų priežiūros, "PASIDARYK pats" lūpų, rankų priežiūros
Elemento Tipas Eterinis Aliejus
Modelio Numeris DM-1076
Kilmės KN(Kilmės)
Neto Svoris 50g/pak
Komponentas Taukmedžio Sviestas
Tinkamumo Laikas 3 metai
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Taikyti ant odos Tinka visų rūšių odos
Sertifikavimo GZZZ
Kokybė Aukščiausios kokybės
Naudoti 1 nerafinuotas taukmedžio sviestas vežėjas aliejaus

Panašūs produktai