Žiemos Megzti Tarp Mūsų Beanie Skrybėlių Suaugusiųjų Apsidraudimo Pliušinis Impostor Tarp Skrybėlę, Mezgimo Išsiuvinėti Vaizdo Žaidimas Impostor Beanie Skrybėlių kl7w2

€2.78

-29%

€3.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gorra gucci, tarp mūsų, bžūp žaidimas, dunk sb, impostor, trumpas svetimas dalykas, c beanie skrybėlių, kepuraitė boo bat, tarp mūsų plushi, variklio dangčio moterims.

Žiemos Megzti Tarp Mūsų Beanie Skrybėlių Suaugusiųjų Apsidraudimo Pliušinis Impostor Tarp Skrybėlę, Mezgimo Išsiuvinėti Vaizdo Žaidimas Impostor Beanie Skrybėlių kl7w2

✳Šios Beanie skrybėlių yra puikiai gali būti sulankstyti ir manžetai, jūs galite stovėti aukštyn arba kumpinti ji.Jos stori megztiniai ir jus, šiltas ir jaukus dėl šių šaltų naktų.

✳Pasirinkite savo spalvas!Iš daugiau nei 35 nuostabių spalvų, kurie yra tikri, papildyti bet kuriuo sezono ar aprangą.

✳ Kepuraitė prasidėjusios matuojamas 12 cm ilgio.Šios žiemos skrybėlę yra beanies vyrams ir moterims.

✳ Mūsų klasikiniai minkšti beanies gaubteliai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės ir 100% super ruožas bauda gabaritas akrilo.Vienas dydis tinka labiausiai Tai aukščiausios kokybės, garantuoja maksimalų patvarumą, tuo pačiu išlaikant minkšta bet kokio tipo odai.

✳ Mūsų beanies yra Pagaminti namą-padaryti juos pačius vietoje, galime būti tikri: mes sukurti savo kepuraitė tiksliai taip, kaip norite, kad tai būtų padaryta.Mes didžiuojamės tuo, siuvinėjimas, kiekvieną elementą, su meile, specialiai jums!

Medžiaga Medvilnės Mišiniai
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Tipas Impostor Beanie Skrybėlių
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Naujovė
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Numeris #TLOO35
Elemento Tipas Skullies & Beanies
Punktas Tarp Mūsų Beanie Skrybėlių

Panašūs produktai