10vnt JAYJUN Korėja Veido kaukė Drėgmę Black Mask Pack 3STEP Papildymo Kaukė Sutraukti Poras

€20.20

-19%

€24.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grožio veido kaukė, disponuoti kaukė, holika kaukė, mangosş arbata, veido kaukė pakuotė, kremas missha, veido kaukė pakuotė, dr. jart, veido kaukė daug, guolių adatiniai 32.

Apie Produktą

JAYJUN 3 Žingsniai, Nekilnojamojo Vandens Balinimo Juoda Veido Kaukė Pakuotėje 10vnt Patikslinti Blizgesį

- Išlaikyti Jūsų Odą Sveiką Švytėjimą

Su Niacinamidas žinomas kaip objekto, esančio ingrediento, šis Balinimo Kaukė padeda padaryti jūsų odos aiškiai & švyti, užkertant kelią karta melanino, viduje oda.Taip pat, ši kaukė yra Adenozino sudedamoji dalis, kuri turi kėlimo poveikį, kuris padeda padidinti odos elastingumą.

- Stiprinti Drėkina & Maitinamasis Poveikis

Šis Balinimo Kaukė yra puikus drėkinantis ingredientų, tokių kaip Hialurono Rūgštis, Betaine, Beta-Gliukanas ir Ceramide, kad tai padeda padaryti šiurkšti ir sausa oda drėgna & sklandžiai visą dieną su tų sudedamųjų dalių.Be to, jos sudėtyje yra įvairių Vitaminų ir Mineralų, kurie pateikti maistinių medžiagų, odos, kuri išlaiko jūsų odą sveiką.

- Medžio Anglis Juoda Kauke Lapas

Ši Anglis Juoda Kauke Lapas yra aukštos kokybės medžio anglies, pagamintas iš ąžuolo.Akyto anglis prisitvirtina prie odos atliekos, arba riebalų paaiškinti, odos, ir jis taip pat yra didelis kiekis mineralinių medžiagų, siekiant pagerinti odos absorbcijos iš esmės iš kaukė lapas.

Lytis Moteris
Tipas Suvynioti Kaukė
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Gydymo Ir Kaukė
Šalis/Regionas Gamyba Korėja
Funkcija Gylis Papildymo
Komponentas Kaukė
Modelio Numeris JAYJUN
NET WT 10
Formulės Skystis
Naudoti Veidas
Prekės Pavadinimas missha

Panašūs produktai