Kinijos Gua Sha Įrankiai Rose Kvarco Jade Guasha Valdybos Natūralaus Akmens Grandiklis, Veido, Kaklo, Nugaros, Kūno Akupunktūra Slėgio Terapija

€12.38

-6%

€13.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3d veido masažas roller, guasha massag, guašas masažas, Gua Sha Masažo Įrankis, veido šiūruoklių kempine, guašas akmens, gua sha rinkinys, gua sha grandiklis, guašas grandiklis, veido ledo roller.

Drop Laivyba 2 vnt Gamtos Green Aventurine Gua Sha Kūno Grandiklis Masažo Priemonė Veido, nugaros, pėdų masažas Guasha, Padarytą su aukštos kokybės Green aventurine , ilgalaikis, itin paprasta priežiūra, .Itin lygus paviršius niekada skauda odą,širdį, gali jaustis .Esmė Kinų medicinos, sveikatos skatinimo .puikiai veikia ant kaklo, veido, nugaros ir pėdų .Medžiaga: naturial Green Aventurine Privalumai: Naudokite šią senovės technika masažas su šiuo jade roletai gali padidinti kraujo tekėjimą (mikrocirkuliaciją) ir padeda limfos drenažo minkštųjų audinių, potencialiai stimuliuoja natūralų odos atjauninimo ir gydymo opioidų sistemos, todėl mažėja raukšles ir smulkias linijas, ir atleidžia odos įtampą.Kaip naudoti: 1. Akis: perkelti iš vidaus į išorę lėtai ir švelniai, pakartokite 5 iki 15 kartų.Pastaba: negalima gauti grandymo, grietinėlė, į akis. 2. Nosies: iš lėto, nuo viršaus iki nosies galiuko, kartokite 5-10 kartų, kol oda gauti šiek tiek karšta. 3. Veidui: nelieskite jūsų odą su pirštu, paspauskite grandymo valdybos whlie perkelti jį iš apačios į viršų, lėtai ir švelniai, kartokite 10-15 kartų. 4. Dėl kaklo: iš lėto, nuo viršaus iki apačios, kartokite nuo 10 iki 20 kartų, kol oda gauti šiek tiek karšta.Atkreipkite Dėmesį: Natūralus akmuo gali skirtis spalvos.Natūralu, kad yra floccule kristalų.Tikiuosi jūsų supratimo.Jei jūs turite bet kokius klausimus apie prekes ,pls nedvejodami kreipkitės į mus.

Prekės Pavadinimas OLOEY
Prašymas Veidas
Medžiaga Jade

Panašūs produktai