Apsauga nuo dulkių Lauko Dviratį Padengti MTB Kelių Dviračių Raštas Atveju Apsaugines priemones, atsparus Vandeniui, UV Apsauga Pastogė su Užrakto Anga

€14.36

-31%

€21.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviračių padengti vandeniui, 210T, pavarų užraktas, šakutės wrap, vyšnių žiedų foto fonas, stabdžių lietus automobilių veidrodėliai, Motociklo Pastogė, motociklo kojyčių atrama, pavarų užraktas, mtb spaustuvai orabge.

Lauko Dviratį Padengti MTB Kelių Dviračių Raštas Atveju, Apsauginių Įrankių Dulkėms atsparus Vandeniui, UV Apsauga Pastogė su Užrakto Anga

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY Savybės:

1. Pagamintas iš 210T poliesteris taftos medžiagos, PVC ir UV&atsparus vandeniui danga apsaugoti dviračius nuo oro, dulkių, purvo ir saulės žalos.

2. Dukart susiuvami elastinga hem ir specialių sukurta sagtis dėl aptemptas tinka laikyti jį saugiai ant vėjuotomis dienomis.

3. Užrakto anga projekto dalis priekiniai varantys leidžia naudoti dviračio užraktą, kai danga, išlaikyti savo dviratį, saugus ir anti-vagystės.

4. Su atšvaitais, pleistras ant jo ir gali būti naudojami kaip rankena skirta pakabinti padengti džiovinimo ir saugojimo.

Dviračių Raštas Padengti tik tuo atveju, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

Techniniai duomenys:

Medžiaga: 210T poliesteris taftos

Išplėstos Ilgis: app.255cm/100.39 tam, Priekiniai aukštis: app.125cm/49.21 tam, Galinis aukštis: app.95cm/37.40 tam, Priekiniai plotis: app.105cm/41.34 tam, Galiniai plotis: app.76cm/29.92 į

Spalva: Juoda

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą Sudaro:

1 x Dviračių Raštas Dangtis

Medžiagos Tipas 210T Poliesteris taftos
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LJHDFY

Panašūs produktai