CosplayLove Gaisro Emblema: Trys Namai Dorothea Cosplay Kostiumas Su Batai Padengti Užsakymą Moterų Kalėdų Helovinas

€67.97

-5%

€71.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: padengti pubg, paveikslas gaisro emblema, e200 emblema, gaisro emblema likimai fr, earldom, gaisro emblema marth kostiumas, elise gaisro emblema kostiumas, howl žiedas, reima gaisro emblema likimai, hxh žiedas.

CosplayLove Gaisro Emblema: Trys Namai Dorothea Cosplay Kostiumų Užsakymą Moterų Kalėdų Helovinas Įskaitant : Kaip pavaizduota Medžiaga :

Vienodas Apdorojimo Laikas : 10-15 darbo dienų

Jei turite užsakymą,prašome palikti žinutę apie jūsų biustas,juosmens,klubų,ūgį,svorį,ačiū.

Pastaba: 1. Pagal užsakymą pagaminti paslauga siūloma įskaitant dydis, spalva ir šalies keisti .Bet kokios spalvos ir bet kokia medžiaga, siūlome jums gali pasirinkti, o ji gali ir turi papildomą mokestį, jei pokytis yra labai ypatinga. 2. Aukštos kokybės audinių ir medžiagų, naudojamų 3. Paprastai Užsakymą pagaminti suknelę pagal jūsų užsakymo kiekis poreikius 10-20 darbo dienų.Pakuotė:

Mūsų produktai yra supakuoti į plastikinį maišelį.arba, jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimas, tiesiog pasakykite mums, mes paketą, pagal jūsų reikalavimą.Mokėjimo Terminai:

Mes priimame sąlyginio Deponavimo,kredito kortelės,banko pavedimu.

Saugumo sumetimais, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su sąlyginio Deponavimo.Pristatymas:

1.Sąlygų Siunta:

Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

2.Laivybos Įmonėms:

Mes paramos siuntą "EMS", "FEDEX",oro paštu.

Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų.

Atsiliepimai:

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti atsiliepimus.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.Grąžinimo politika:

Mainai tik

Jei suknelės perkate iš mūsų, kurie visiškai skiriasi nuo jav, galite paprašyti pakeisti jį.Apie Mus:

Esame profesionalų cosplay kostiumų projektavimo ir gamybos įmonė.Visi mūsų produktai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, ir su labai gera kokybė.

Mūsų kolekcijose yra, kad tiktų įvairaus skonio animei.Klientų aptarnavimas yra mūsų tikslas, mes bus daryti tai, ką kada nors ji mano, kad rasti, kad apsvaiginimo suknelė jūsų ypatinga proga.

Medžiaga Poliesteris
Audinio Tipas Tvilas
rankovės ilgis Pilnas
Šaltinio Tipas anime
Prekės Pavadinimas CosplayLove
Sudedamosios dalys Kita
Specialios Paskirties Kostiumai Ir Priedai
Elemento Tipas Kostiumai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
cosplay Gaisro Emblema Cosplay
kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
anime Gaisro Emblema
Raktinis žodis Dorothea Cosplay Kostiumas
Simbolių Dorothea
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris COS0148

Panašūs produktai