1-3L Nešiojamų Deguonies Koncentratorius Generatorius Home Vyras Nėščia Moteris Su Vaikais Dulkinimo Ventiliatorių Deguonies Aparatas 220V

€417.13

-19%

€514.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oxygene koncentratorius, deguonies portabl, scuba deguonies 5l, 5l deguonies, deguonies koncentratorius 10 litrų valandą, generatorius nešiojamų deguonies koncentratorius, 5v neigiamų jonų generatorius, 12v ventiliatorius, bsk, alyvuogių oxygene koncentratorius.

Produkto Parametrai Modelis: 8F-3AW Deguonies srautą: 1~5L/min pagrindinės žaliavos: UOP molekulinio sieto Triukšmas: teigiamas triukšmas yra apie 46db(A) Netweight: 11.8 kg Deguonies koncentracija: 93%±3%, kai deguonies srautą is0.5-5L/min Gaminio dydis: 39*24.5*50cm Atsargumo priemonės Specialūs įspėjimai, Pasirinkti labiausiai patogus kambarys patalpų deguonies koncentratorius.Jūs galite lengvai perkelti jį iš vieno kambario į vieną kambarį, per ratukai.Perkelti į kitą kambarį.Nedėkite deguonies generatorius aplinkoje, kurioje oro srautas yra užblokuotas.Naudojimo santrauka 1. Pasirinkti labiausiai patogus kambarys patalpų deguonies koncentratorius, ir ji gali būti lengvai pašalinta iš kambario ratukai Perkelti į kitą kambarį. 2. Nedėkite deguonies generatorius aplinkoje, kurioje oro srautas yra užblokuotas. 3. Deguonies generatorius turėtų būti įtraukta į vėdinamoje vietoje, patalpose, vengti tiesioginių saulės spindulių.Iš visų pusių, turėtų būti atokiau nuo sienų ir namuose. 10cm ar daugiau su bendraminčiais.Išvengti krūvos kilimai, šildytuvai, elektriniai šildytuvai ar karšto oro Vėjo įranga.Nedėkite deguonies generatorius siauro. 4. Deguonies generatorius turi būti pateikiami tokia aplinka: šalia šilumos šaltinių ir šviesos ir tamsos ugnies šaltinių, drėgmės, praeinamumas, Aplinkoje, smogo ir užterštumo, per aukšta ar per žema temperatūra. 5. Deguonies generatorius turėtų vengti pateikiant teršalų arba dūmų. 6. Ne vietoje šiukšles, o vandens ir aliejaus talpyklos viršuje, kad deguonies generatorius. 7. Draudžiama įdėti bet įvairenybės apačioje deguonies generatorius, ir tai yra draudžiama talpinti mašina Sunkiosios minkštų paviršių (pavyzdžiui, lovos, sofos).Kelią užsikimšimas įsiurbimo ir išmetimo uostų sukelia pernelyg didelių temperatūros.Jei ji sustoja arba deguonies koncentracija sumažėja. ).Kelią užsikimšimas įsiurbimo ir išmetimo uostų sukelia pernelyg temperatūra ir sukelia išjungimo, mašina ar deguonies koncentracija sumažėja.

Deguonies Tiekimas 3.1 L/min. (imtinai)-5L/min(ne komplekte)
Sertifikavimo NĖRA
Naudojimo Sąlygos Namų ūkio
Anijonas Tankis >4000000pcs/m3
Triukšmo Teigiami triukšmas yra apie 46db(A)
Produkto tūris 39*24.5*50cm
Prašymas 10-20m3
Matmenys Kita
Deguonies srautą 1~5L/min
Stilius Deguonies Baras
Oro Kiekis 50m3/h
Funkcija Oksigenacija
Taikymo Sritis 11-20㎡
Neto Svoris 11,8 kg
Maitinimo Šaltinis Kintamoji Srovė
Prekės Pavadinimas LISM
Galia (W) 7w
Modelio Numeris 8F-3AW
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Neigiamų Jonų
Pagrindinės Žaliavos UOP molekulinio sieto
Vėjo Greitis STANDARTAS
Įtampa (V) 12V
To lian
Įrengimas Nešiojamieji

Panašūs produktai