1 VNT Patvarus Dekoratyvinis prie Sienos tvirtinamas Lentynos Trikampis Sulankstomos Nerūdijančio Plieno Sulankstomos Lentynos Laikikliai, Skirti Leidiniai Virtuvės Lentynos

€5.79

-29%

€8.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sulankstomas playking, ladge medinės lentynos, prie sienos tvirtinamas lentynos biurui, lentynos laikiklis, savininkas lentynos laikiklis, vonios lentyna, sienos lipdukas, stalas tv, lentelėje lentynos organizatorius, etagere saugojimas.

★ Lengva Įdiegti - Ateiti su montavimo priedai, priemokos nerūdijančio Plieno varžtai ir aukščiausios kokybės inkarai.Sunkiųjų nerūdijančio plieno sulankstomos lentynos laikikliai yra puikus savo garažo stiliaus.

★ Tvirtas, Patvarus - Tai Sulankstomos Lentynos Laikiklis yra pagamintas Tipo premium klasės nerūdijančio plieno, kuris užtikrina ilgaamžiškumą ir sunkiai nešioti, kad ji išliktų ieškote savo geriausius ilgiau.Paviršiaus šepečiu gydyti, kurti atsispirti kasdien įbrėžimo, korozijos ir smukdydama.

★ Laikiklis Dydis - Trikampio formos, yra sturdiest statybos sienos skliausteliuose šiuo metu.Pakankamai, kad būtų naudojama kaip Spinta, Virtuvės lentynos, Parodos Stendas, Sodas, Lentynos, Išorės Sienos Skliausteliuose ir kt.

★ Erdvės Taupymas - Šios sienos lankstymo skliaustuose yra idealiai tinka daug DIY darbo vietų aplink namą.Lankstymo tvirtinimo prie sienos laikiklis, gali sutaupyti daugiau vietos jūsų virtuvėje, parduotuvėje, parduotuvės, dirbtuvės, valtys, ratų, kieme, priekabos, kambarys, virtuvė, balkonas, vonios kambarys ir kt.

Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas ZLinKJ
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo

Panašūs produktai