1000LM Dviračių Šviesos Priekinių žibintų Dviračio Rankenos Priekiniai Šviesos MTB Jojimo USB Įkraunamas Žibintuvėlis Įkraunamas priekinis žibintas

€7.28

-27%

€9.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grindų žibintų, kompresorius hyundai tucson, 6000lm dviratį, dviračių t6 led, 12w baterija, sonata v6, bakstelėkite burczymucha, smūgio detektorius, micro usb oranžinė, solarstorm 2.

Savybės:

Automatinis šviesos reguliavimas

Paspauskite jungiklį, indikatoriaus lemputė įsijungia šviesos jutiklio režimą , kai yra nepakankamas aplinkos žibintas, dviračio šviesos bus automatiškai įjungti;kai aplinkos šviesos yra pakankamai, dviračių šviesa automatiškai išsijungia.

Anti-glare dizainas

Dviračio šviesos suteikia didelio matomumo be apakinti besiartinantis vairuotojai.Ypatingas LED suteikia optimalią pusiausvyrą tarp šviesos intensyvumo.Stabilus šviesos siūlo lygių aprėptį, net per nelygus reljefas, kuri yra labai saugus ir svarbus naktį.

USB įkrovimas

Tai dviračių šviesa yra USB įkrovimo su vidinė ličio baterija 1200mAh.Visiškai įkraukite jį savo kompiuteryje arba sienos kroviklis su USB prievado 2 valandas.Motociklo priekinis žibintas gali dirbti iki 4 valandų ištisai.

Atsparus vandeniui

Nesvarbu, kokios oro sąlygos arba aplinka, tai dviračių žibintų niekada let you down.Su vandeniui atsparaus plastiko, jūs galite mėgautis aiškiai matomumas per lietu arba bet kokiai progai.

Aukštos kokybės medžiaga

Ši dviračių šviesa yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, tvirtas, stiprus, stiprus atsparumas smūgiams,dėvėjimuisi atsparios ir tvirtos.

Techniniai duomenys:

Elemento tipas:Dviračio Šviesos

Medžiaga:ABS

Spalva: juoda

Šviesos spalva:balta

Kiekis: 1pc

Baterija:built-in baterija 1200mAh

Šviesos Srautas: 1000LM

Sąsaja:USB

Darbo laikas:4h

Įkrovimo laikas:2h

Elementą dydis: 10*6.2*4cm/3.93*2.44*1.57 colių(L*W*H)

Svoris: 80g/oz 2.82

Pakuotės:

1*dviračio šviesos

1*įkrovimo kabelis

1*pakuotės dėžutė

Sertifikavimo Dviračio Šviesos
type4
Montavimo Rodymas Rėmas
Modelio Numeris Dviračio Šviesos
Maitinimo Šaltinis Baterija
Kilmės KN(Kilmės)
Type1
Type3
type6
type5
Type2

Panašūs produktai