Mėnulis Dreamcatcher Macrame Medvilnės Audiniai Bohemijos Sienos Kabo Gobelenas Pakabukas Girl Miegamojo Kambarį apdaila

€4.58

-39%

€7.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: goth kawaii kambario dekoro, kambarį papuošti, boho papuošalai, macram sienos, kambario dekoracija derliaus priedai, boho, boho dekoras, macram, kilimų sienos, dekoro namai.

Mėnulis Dreamcatcher Macrame Medvilnės Audiniai Bohemijos Sienos Kabo Gobelenas Pakabukas, Miegamojo Kambarį apdaila

Kulka Taškų: 1、Šiaurės Stiliaus Sienų Apdaila: vien tik rankomis austi gobelenai yra paprastas Šiaurės stiliaus namo sienos apdaila, kuri suteikia jausmą, rankų darbo meno į savo kambarį. 2、Rungtynės su Šviesos: Jei kabo siuvinėjimas puošia žibintai, ji turės skirtingą poveikį, kuris gali papuošti savo vestuvių ir šalies (pakuotėje nėra įtraukti šviesos eilutes, todėl jums reikia pasiruošti savo) 3、Tinka Kartų: Bohemijos gobelenas pakabukas gali papuošti Bohemiškas stilius vestuvėms ir padaryti jūsų vestuvių šalis gražesnė.Techniniai duomenys: 1. Dydis: bendras ilgis: apie 96cm/37.80 į mėnulį aukštis: apie 20cm/7.87 į 2. Medžiaga: medvilnė ir metalo Pakavimo Sąrašas: 1 * Pakabukas Pastaba: Dėl vadovo matavimo, dydis gali turėti tolerancijos 1-2cm.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Stiliaus 4 miegamojo puošimas
Stilius Europa
Modelio Tipas Kietas
Stilius 1 Macramé
Stilius 3 Macrame Sienos Kabo
Stilius 2 kambario dekoravimas
Technics Audiniai
Formos Stačiakampis
modelis SPAUSDINTI

Panašūs produktai