WiFi Smart Power Strip Lizdas Balso Kontrolės Laikmačio Jungiklį Power Strip sienoje, 4 AC Realizavimo 3 USB Prievadą Alexa "Google" pradinis

€19.54

-34%

€29.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aqara plug, usb cgarger, zigbee lizdas ce, multi smart plug, wifi galios juostiniai mi, gosund smart plug, smart lizdas, meross smart, baltos spalvos led juostelės su es plug, kroviklis dodocool.

Apžvalga:

Tai yra WiFi Smart Power Strip Lizdą, jis turi funkcijas, laikas, telefono APP nuotolinio valdymo, balso kontrolės, o taip pat su on/off jungiklio mygtuką, galite nustatyti, grafikai ir laikmatis įjungti/išjungti savo elektronikos paspaudę ant savo išmanųjį telefoną, kuris daro jūsų namuose, protingesni.Kartą, kuriai priklauso šis lizdas, jūs niekada nerimauti pamiršta išjungti lempas, virdulys arba oro kondicionierius ir t. t.kai jūs einate, ar jau ant lovos.Super dizainas jums!

Savybės:

*APP Nuotolinio Valdymo pultas: Kietas ir fantastinis tech dizainas, todėl jūsų gyvenimą taip daug lengviau su paprasta paspaudę ant savo išmanųjį telefoną, kuris daro jūsų namuose, protingesni.

*Balso Kontrolė-Balso kontrolė suderinama su "Amazon" Alexa, Echo Dot & "Google" pradinis/Lizdą IFTTT, jūs galite paversti savo lempas, kavos aparatai, ventiliatoriai ir kiti prietaisai, įjungti/išjungti tiesiog naudojant savo balsu, labai patogus, be savo rankas.

*Atskirų ir Suvienyti Kontrolė: Įrengti 4 lizdą ir 3 USB smart power juostelės su 2m/6.6 ft ilgintuvas, namų, biuro ir profesinė darbo vietų. ( Pastaba: 4 Išvadai gali būti kontroliuojamos atskirų; 3 USB kontroliuojamas kaip vienas vienetas)

*Laiko Funkcija: galite nustatyti laikmatį, įjungti/išjungti savo elektronika.Jūs niekada grįžti į tamsi ir šalta namuose, jūs netgi galite randomize savo šviesos veikti, o toli nuo namų, ir kad jis atrodo kaip kažkas yra namuose.

*Energijos Taupymo ir Saugos: Ji bus veiksmingai užkirsti kelią per didelė įkrova žalą baterijos eksploatavimo trukmę ir išvengti perkaitimo taupyti energiją, nepaliekant elektronika žaisti visą naktį.Su patvarumo ir saugumo ugniai atsparios medžiagos.

Techniniai duomenys:

Darbinė Įtampa: AC100-240V 50/60HZ

Nominali Srovė: 10A

Max galia: 2400W(kiekvieno lizdo)

Ryšys: WIFI 2.4 GHz ( Ne remti 5 ghz )

Wireless IEEE Standartai: 802.11 B/G/N

PROGRAMA: "Tuya" Smart APP

Parama Prietaisai: Andriod/IOS

Prekės Dydis: 28.5*6*4.1 cm

Prekės Svoris: 516g

Paketo Informacija:

Pakuotės Dydis: Apie. 36.2 * 8 * 4.8 cm /14.3 * 3.15 * 1.9 į

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 635g/22.4 oz/lb 1.4

Paketų Sąrašo:

1* ES Energijos Juostos

1* Vartotojo Instrukcija(Anglų Kalba)

Įžeminimas Standartinis Įžeminimas
Surge Protector Taip
Vieną USB maksimali Galia NĖRA
Apsauga Nuo Perkrovos Taip
Komplektacija Bundle1
Sinchroninis Ištaisyti Technologija Taip
Nominali galia 2400W
Wifi Taip
Pagrindinis Jungiklis Taip
Kodas S2199EU/S4912EU
Vardinė Srovė 10A
Prašymas Komercinės
Vardinė Įtampa 100-240V
Tipas Išplėtimo Lizdo
USB Prievadų Skaičius 3
Ilginamojo Laido Ilgis 2m
Parama Greitai Įkrauti No
Sub-Jungiklis No
Prekės Pavadinimas dodocool
Kilmės KN(Kilmės)
Angų Skaičius 4
USB Bendra Galia Kita
Modelio Numeris Wifi Smart Lizdo Kištukas Galia Juostelės

Panašūs produktai