Moterų Žiedas Kūno Pakinktai Nustatyti Strappy Seksualus Nelaisvėje apatinis Trikotažas Diržo Punk Gotikos Festivalis Rave Reguliuoti Viršūnes Kaklo Narve Liemenėlė Fetišas T-atgal

€11.95

-26%

€16.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nipel, puošnios keliaraištis diržas, jlx, ddlg keliaraištis diržas, bralette ir sijonas rinkinys, nelaisvėje diržų rinkinys, bordo apranga, kaklo diržas, kūno pakinktai rinkinys, liemenėlė narve.

Dear klientas sveiki atvykę į mano parduotuvę

N ew D esign W elcome Y savo O rder

Įpakavimas: nepriklausomas pakavimo

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū! 2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Atsiliepimai

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingas , Mes užtikrinti, mes 100% išspręsti visas problemas už jus.

Gali teikti paslaugas Pasirinktinis dydžio, žemėlapių korektūros, karta riebalų, pasirinktą spalvą
Stilius Harajuku Gotikos
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris N0219
Prekės Pavadinimas JLX.BALNAI
Gaminančių šalių Kinija
Medžiaga Spandex
Gamybos procesas rankų darbo
Elemento Tipas Keliaraiščiai
Lytis MOTERIS
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai