Vasaros Bateliai Vyrai Sandalai Slydimo Moterims, Poroms Mados Užkemša Akių Orui Megztas Audinys Kvėpuojantis Batų Porų, Dydis 46

€9.36

-25%

€12.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plaukų žmogaus perukas, ford mustang, somar bateliai vyrai, prekės prabanga moteris, dovanų slaugytoja, ja dior bateliai, ortopedijos veterinarijos, žymeklį bateliai nike, Shox, camper karavanas.

Pastaba:

1、Dydį, tai batų yra standartas,prašome rinktis pagal savo įprasta.Prašome leisti klaida apie ± 5MM matavimo.Atidžiai pasirinkite dydį,jei netinka galite grąžinti arba pakeisti,tačiau krovinių reikėtų skirti sau. 2、Dėl skirtingų monitoriaus nustatymų ir apšvietimas,nuotraukas, gali turėti tam tikrų spalvų skirtumas nuo realaus objekto.Bet mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip nuotraukose. 3、Batai yra pramonės, ne menas.Baudos linijos,mažos dėmės,šiek tiek spalvų skirtumas ir microgel kvapas yra neišvengiamas.Prašome suprasti. 4.Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, jei esate nepatenkinti mūsų elementą,mes atsakysime į 12 valandų ir siūlome geriausią aptarnavimą, kol būsite patenkinti.Prašome don ' t leave us neigiamų atsiliepimų arba atidaryti ginčas be ryšio. 5.Jei jus tenkina mūsų daiktų,nepamirškite palikti mums, 5 žvaigždučių, kaip paskatinimas.Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.Linkiu jums būti laimingas apsipirkti.

Mados Elementas Sekli
Proga Atsitiktinis
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Vidpadžio Medžiaga Audinys
Prekės Pavadinimas Purškimas
Pamušalas Medvilnės Audinio
Butai Tipas Pagrindinis
Batviršio Medžiaga Akies (Oro mesh)
Uždaryti Tipas Slip-On
Elemento Tipas Butai
Sezonas Vasaros
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 0002
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Padas Medžiaga Guma
Modelio Tipas Dryžuotas medvilnės audinys

Panašūs produktai