PROCOLOR CISS priedai,u tipo užsegimas epson "canon", hp ir brolis ,3M klijuoti klijais ne nukristi !Mes jį naudoti visą ciss!

€4.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ciss už hp, Punktas, ciss priedai silikono, ciss ink tank, ciss hp 303, ciss, priedai procolor, epson r300, ciss birių dažų bakas, "epson" spausdinimo galvutė 7720.

PROCOLOR CISS priedai,U tipo užsegimas epson "canon", hp ir brolis ,3M klijuoti klijais ne nukristi !Mes jį naudoti visą ciss!

Spausdintuvo U net ir dujotiekio vamzdžių apkaba, net specialia įranga, vamzdynų vaikščioti aplink jį yra lengva užmegzti tiesioginį kontaktą su vamzdžio apkaba, laisvi, 3 m klijai yra pasaulinis lyderis slėgiui jautria lipniąja juosta.Adhezyvu turi sąvoką, pradinio klampumo ir galutinis klampumo ir pradinis sukibimas savo ranką, paliesti, pajusti ne klijai vertus, tik lipdukas, gali būti traukiama ne kartą, todėl nebijo, kad lazda klaidingą poziciją, galutinis klampumą nurodo juosta po kelis genijus, bus pasiektas maksimalus klampumas, susietas su instrukcija, pasakys gerą naudokite vieną arba po dviejų dienų, po to galutinis klampumo, bet mūsų automobilį pirmyn ir atgal stiprumo spausdintuvo rašalas yra ne per didelis, kad pasta ir atspausdinti visas nebijo.

Tipas Nepertraukiamo Rašalo Tiekimo Sistema
Suderinamo Spausdintuvo Tipas rašalinis spausdintuvas
Modelio Numeris P090
Pakuotė Bulk Taip
Prekės Pavadinimas welcolor

Panašūs produktai