Anglies Monoksido Signalizacijos Patalpų CO Detektorių, LCD Buitinių Korio Anglių Dūmų Aptikimo Testeris Smart Jutiklis Stebėti Dujų Analizatorius

€7.15

-39%

€11.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tv160, tilapijos anglies monoksido, jutikliai anglies dioksido, co2 jutiklis, vna analizatorius, karščiavimas matuoklis, anglies variklis, deguonies jutiklis, stebėti vnt, artsy papuošalai.

Savybės:

1. Skaitmeninis LCD ekranas: Anglies monoksidas žadintuvas, aptinkamas žadintuvas ir CO lygį, skaitmeninis displėjus.Be to, didžiausią reikšmę gali būti rodomas laikas. 2. Saugus ir veiksmingas signalas: Jei pavojingą lygį anglies monoksido aptinkamas, šviesos DIODAS pradės mirksėti ir žadintuvas.Žadintuvas galite žaisti iki 85dB, garsas tampa garsiau, bet jis nebus pažeisti ausis. 3. Paprastas montavimas: baterija ratai vienetas nereikalauja elektros technikas, ir gali būti greitai ir lengvai sumontuoti ant sienos namuose arba miegamojo. 4. Mados išvaizda: ABS medžiaga yra viena iš penkių sintetinių dervų, su savo atsparumo smūgiams, šilumos atsparumas, mažas atsparumas temperatūrai ir puikiai elektrinės savybės.

Aprašymas:

Anglies monoksido detektorius yra paprasta įdiegti, saugus ir veiksmingas.Jis gali stebėti, ar jūsų dujų nuotėkio realiu laiku.

Techniniai duomenys:

Darbinė įtampa: 4.5 V Aliarmo srovė: 10mA Ramių srovė: 50uA Svoris: 135g Korpuso medžiaga: plastiko Darbinė temperatūra: -10~50℃ Signalizacijos būdas: garsas ir šviesa " Tikslas-Stebėti Anglies Monoksido

Pakuotė:

1* anglies monoksido detektorių 1* instrukcija 1 set * instaliacijos priedai

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Signalo Srovė 10ma
Signalizacijos Metodas Garso ir Šviesos
darbinė temperatūra -10~50℃
Tikslas Stebėti Anglies Monoksido
Modelio Numeris HFD-CO01D
Ramių Dabartinis 50uA
Dujų Tipas CO
Yra Protingas Prietaisas No
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Darbinė Įtampa 4.5 V
Kilmės KN(Kilmės)
Su LCD Ekranu Ar Ne Taip
Prekės Pavadinimas OUTAD
Korpuso Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai