Vyrai, Moterys, Naujiena Piloto Akiniai, Akiniai Beisbolo kepuraitę 2 in 1 Dizainas Harajuku Hip-Hop Vintage Akiniai nuo saulės, Lauko apsaugos nuo Saulės, Skrybėlę

€4.64

-18%

€5.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cp skrybėlę, motinystės palaidinės nėščioms ir topai, bžūp, bžūp pilotas, beisbolo kepurė moterims, kepurės moterims, bžūp eagleborn, hat pilotas, hot sexy moteris nuotrauka, colnels akiniai nuo saulės.

Aprašymas: Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Beisbolo kepuraitę su 2 in 1 kūrybinis dizainas.Puikus derinys akiniai ir kepuraitė 2 būdai, kaip dėvėti.Akiniai nuo saulės, kad gali būti atmestas, dedama atgal į kepurę, kuris gali būti dėvimas prieš ir po.Stilingas hip-hop stilius, vientisos spalvos, raidės siuvinėjimas logotipas etiketės priekyje, 6 išsiuvinėti kvėpuojantis kilpomis.Pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės, lengvas, kvėpuojantis, minkštas jaustis atnešti tiek prabangos ir komforto, kad jūsų dieną.Puikiai tinka muzikos festivalis, elektros festivalis, atostogos, data, iškylų, apsipirkimas, šalies, paplūdimys ir kitoms ypatingoms progoms. 1 beisbolo kepuraitę tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!Specifikacija: Medžiaga: Medvilnė Galvos perimetras: 55-60cm(21.65-23.62 in) Neprivalomas Spalva: tamsiai Žalia, Juoda, Mėlyna, Violetinė, Balta, Geltona Kiekis: 1 vnt Šiltas eilutę: 1.Azijos žmonės, dydis yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos. 2.Prašome atkreipti dėmesį, kad mažas temperatūros plauti,nereikia baliklio ir vieta, svilinant saulei gana ilgą laiką. 3.Kaip skirtingus matavimo metodus,jis įvyks, 1-3 cm nuokrypis apie elementus,įsitikinkite, kad tai yra gerai jums, prieš užsakant. 4.Dėl skirtingų monitorių ir lamplight,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas,tikrai dėkojame už supratimą!Komplektą sudaro: 1 x Beisbolo Skrybėlę(be mažmeninės pakuotės)

Galvos Apimtis 55-60cm(21.65-23.62 in)
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Kiekis 1 Vnt
Modelio Numeris M7DD6EE405952-AG
Stilius Atsitiktinis
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Beisbolo Kepurės
Medžiaga Medvilnės

Panašūs produktai