Kavos Virimo Aparatas Mocha Kavinukas Moka Nerūdijančio Plieno Filtras Italijos Espresso Kavos Virimo Aparatas Sietelis Įrankis

€5.86

-44%

€10.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kavos aparato vandens, kavos kepsnys, kavos italijos maker, kavos parduotuvė, kavos filtras, c1000, cofee nuotrauką, chemex, kavos espresso maker, turkijos kavos aparatai.

2/4/6/9 Puodeliai Kavos virimo aparatas Puodą Nerūdijančio Plieno Mocha Kavos Latte Stovetop Filtras Moka Kavos virimo aparatas Kavos Puodą, Namų Virtuvė

valymo būdas:

1. Po kavos virimo aparatas atvėso, atsukite viršutinį puodą nuimkite piltuvėlį, nupilti kavos likučių, ir bakstelėkite kanalo kelis kartus supilkite likutinė kavos viduryje kanalo.

2. Nuplaukite su vandeniu ir sausai.Neplaukite su smėliu ir soda, kurie bus sugadinti paviršių.

3. Ilgalaikio naudojimo, nes apačioje kieto vandens pakeis spalvą, gali būti pašalinamos vandeniu, sumaišyti su actu.

4. Po kiekvieno kavos puodelio, nuvalyti silikono žiedas arba guminis žiedas viduje taurės.

Pastaba: Jei jūs laikytis aukščiau nurodytų būdu, jis gali būti naudojamas daugelį metų.

Patarimai:

1. Prieš naudojant naujai įsigytas moka puodą, bent jau naudoti vandens daugiau nei tris kartus, siekiant užtikrinti švarų viduje puodą.

2. Mocha puodai netinka laikyti kavos ir vėl-maisto gaminimas.

3. Nepamirškite, kad virėjas, dėl šildymo įrenginio be vandens.

4. Visada naudokite kavos milteliai.

5. Naudojant dujų, maisto ruošimui, nėra atviros ugnies per daug, kad būtų išvengta deginant rankena.

6. Naudoti unboiled vandens, geriausia-paprasto vandens.

7. Per didelio vandens sukels kavos išsiliejimo per viršutinis sluoksnis.Neviršija saugos vožtuvą su vandens mažesnės taurės.

8. Pildant kavos miltelių, pildyti nereikia, tiesiog priploti paviršiaus, nes pernelyg pildymas gali sukelti kavos, išeiti.

9. Prieš pradėdami naudoti kavos puodelio, tai geriausia naudoti karšto vandens laikyti kavos temperatūra.

Pakuotės Turinys: 1 x Mocha Kavos Sietelis kavinukas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) durų iki Durų transportu.Gali būti siunčiama į daugiau nei 100 šalių.Prašome suprasti, šalies muitų politika.Kai kuriose šalyse gali kilti tarifai nuo sklypo atvyksta.Prašome bendradarbiauti su muitinės tvarkyti muitinės formalumus ir gauti sklypą laiko. 2) Prašome patikrinti, pristatymo adreso informacija atidžiai pateikdami užsakymą.Įrašykite adreso informacija (miesto pavadinimas.Atitinkamą zip kodas, kontaktiniai duomenys).Dėl neteisingą adresą, negali susisiekti su gavėjas sukelti pakuotės turi būti grąžinti arba sunaikinti.Jūs esate atsakingi už tai. 3) Jei negavote prekės per 35 dienas, ar manote, kad problemos su transportavimu.Prašome nesijaudinkite, nedvejodami susisiekite su mumis ir mes patikrinti tai už jus.Prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčų.Pastaba: Kai kurie produktai bus siunčiama neregistruotu paštu ir negali būti stebimi.Bet jis bus išsiųstas jums per 40-60 dienų, prašome nesijaudinkite.Jei jūs ne gauti per 60 dienų, mes išsiųsti prekes jūs arba grąžinti visą sumą!Ačiū!Jei jūsų užsakymas pasieks $10, mes atsiųsime jums per registracijos laišką.Jūs galite sekti jūsų produktus

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

1. Mes labai nori palaikyti savo užsakymus ir vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų.Jei jums patinka mūsų gaminiai, prašome mums suteikti visą 5 žvaigždučių atsiliepimus, jūsų atsiliepimai bus motyvuoti mums judėti į priekį ir suteikti jums geresnių paslaugų.Ir jei jūs paliekate atsiliepimus gražus vaizdą apie produktą, mes gali jums atsiųsti kuponą, kaip dovana.(prašome susisiekti su mumis pirmą kartą)

2.Prašome susisiekti su mumis per www.adeira.lt po užsakymo arba palikite mums žinutę, paprastai mes atsakysime per 1-2 darbo dienas

Funkcija kavos virimo aparatas puodą
Talpa 2-9 Puodeliai
Klasifikacija Pusiau Automatinė
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas BODECIN
Kavinukas Tipas Kavos Filtrus
Patekimo į rinką laikas Rugpjūtis-15

Panašūs produktai