Bortinis, Liftas Vožtuvas Pneumatinio Valdymo Patį HYVA savivartis Savivartis Hidraulinės Sistemos Rankena Oro Camion

€10.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kengūros pliušinis žaislas, automobilių keltuvai, hidrauliniai rc sunkvežimių, automobilių pakėlimo hydraul, "renault" sunkvežimis, drugelis nosies, sunkvežimis, 7 sunkvežimių šviesos, savivartis priekaba, kruvini marškiniai.

Bortinis, Liftas Vožtuvas Pneumatinio Valdymo Patį HYVA savivartis Savivartis Hidraulinės Sistemos Rankena Oro

Produkto Aprašymas: 1. Ji yra sumontuota kabina ir nuotoliniu būdu. 2. Vožtuvas turi tris darbo vietas: kėlimo, tarpinio sustojimo ir leidžiasi. 3. Naudoti su pneumatiniais krypties vožtuvas. 4. Vožtuvas turi gražią išvaizdą, savaiminio fiksavimo vidurio stop pozicijos, aišku, perkėlimo į nacionalinę teisę ir paprasta operacija.Produkto privalumai: 1. Kokybė yra stabili ir nuoseklumą tarp produktų yra geras. 2. Gamintojo prekės ir produkcija yra garantuotas. 3. Produktas yra plačiai naudojama hidraulinė sistema savivartis su gera universalumas. 4. Produktas yra lengva įdiegti ir prižiūrėti.

Mūsų įmonė gamina hidraulinius produktų, įdarbinimo agentai visuose lygmenyse.

Hebei rungong Hidraulinių Mašinų Co., Ltd.yra aukštųjų technologijų kūrimas ir gamyba, hidraulinių produktus.Įsikūręs ningbei Pramonės Parkas, Ningjin Apskritis, Xingtai, Hebei Provincijoje.Ji metinis pajėgumas 300000 hidrauliniai vožtuvai.Pagrindiniai produktai yra oro kondicionavimo atbulinės eigos vožtuvas, apriboti vožtuvas, kontroliuoti oro vožtuvas, Pt, vožtuvų ir t. t., remti daugiau kaip 10 pagrindinio variklio augalų, tokių kaip SINOTRUK, Shifeng grupė, Wuzheng grupės ir kt.2017 m., bendrovė išlaikė ISO / TS16949-2009 m. kokybės sistemos sertifikavimo ir 2019, ji išlaikė iatf16949:2016 kokybės sistemos sertifikavimas.Pasirinkti mus, mes jūsų patikimas partneris ir neleis jums žemyn.Hebei rungong Hidraulinių Mašinų Co., Ltd.Pridėti: Ningbei Pramonės Parkas, Ningjin Apskritis, Xingtai, Hebei Province,Kinija E-mail:[email protected] Mobilusis : 0086 18233051417 Tel: 0086-0319-5986140 MES ESAME GAMINTOJAS, TODĖL MES GALIME SUTEIKTI JUMS DAUGIAU!

Modelio Numeris QXC34
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai