Minifaceminigirl Vyrų Suspaudimo Drabužiai Fajas Colombianas Para Hombre Bodysuit Shapewear Marškinėliai Diržą Vyrams Shaper

€22.45

-49%

€44.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai shaper marškinėliai, korsetas gotico, veido garlaivis, leotard vyrai, bodysuit vyrų apatiniai, catsuit latekso vyras, bodysuit vyrai, gniuždymo drabužis vyrams, bodysuit mados, vyrų fitneso bodysuit.

Pastaba: 1.Vadovaukitės dydžių lentelė pasirinkite savo dydį. 2.Dydis gali turėti 1-3cm atsitiktinės paklaidos dėl rankinis matavimas. 3.Jei jūs nesate tikri, dydį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mūsų sąskaitą.

Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: http://www.17track.net/en http://global.cainiao.com/detail.htm

Apie siuntos

1.Dauguma sklypų bus išsiųsti per 1-2 dienas poilsio per 5 dienas. 2.Didmeninė,siūlome nemokamai express pristatymas. 3.Drop laivyba,mes galime siųsti tiesiai į jūsų klientas.

Apie po pardavimo politika

1.Kokybės problema Fotografuoti ir susisiekti su mumis,mes išsiųsti ar grąžinti, jei tiesa. 2.Kitų problemų, Mes priimame grąžinimo ir atlyginimo, kai ne dėl mūsų kaltės,prašome susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos.

Modelio Numeris Y-D044
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Skustukai
Seksualinio Pobūdžio No
Lytis VYRAI
Medžiaga Poliesterio Mišinius

Panašūs produktai