Proster Garso Kabelinės Žemės Linijos Triukšmo Izoliatoriai Automobilių Garso Sistemos Namų Stereo Pašalinti Šurmuliuos Triukšmo Panaikinimo M/F Buetooth

€5.50

-42%

€9.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių triukšmo filtras, chewbacca pav., buetooth garsiakalbis, sodial automobilį, krepšys zumba, wifi garso imtuvas mesti, garso triukšmo filtras, namų stereo, žemės kilpos, Prozor.

Žemės Linijos Triukšmo Izoliatoriai Automobilių Garso Sistemos Namų Stereo 3,5 mm Audio Kabelis Triukšmo Panaikinimo

Pastaba

Įrašyta dėl triukšmo izoliatorius bus ne pagerinti garso kokybę pradinio garso šaltinio.

Ji gali sumažinti arba įtakos žemų šiek tiek, bet neakivaizdžiai.

Jei šis kiekis yra mažinamas per daug, pakeitimas 3.5 mm aux kabelis yra rekomenduojama.

Apžvalga:

Jei jūs turite savo radijo, iPod, MP3 grotuvą, "Bluetooth" imtuvo arba panašų garso įranga, prijungtas prie jūsų automobilio stereo su garso kabeliu ir jūs gaunate garso hum triukšmo, kurį sukelia žemės kilpos, jums reikia Mpow izoliatorius dirbti kartu taip, kad jūs galite mėgautis aukštos kokybės muzika.

Pamiršti apie erzina triukšmas!

Ypatybė:

1.Grynas Garso

Atleisti sušnypšti.GN-L1 yra jūsų sprendimas, kad žemės linijos buzz, hum, ir kitų trukdžių.Prisijungti prie jūsų automobilio, namo, ar KOMPIUTERIO garso sistemos ir atrasti gamtos aiškumo savo muzikos.

2.Paprasta Sąranka

Prisijungti tiesiogiai tarp garso įvesties įrenginių ir automobilio ar namų garso sistemas, naudojant 3,5 mm garso kabeliai.

3.Universalus Sprendimas

Veikia su portable audio įvesties įrenginys (Bluetooth Imtuvai ir "Bluetooth" Automobilinis rinkinys), kad jums prisijungti prie savo garso sistemą, tiesiogiai per 3,5 mm garso kabelį.Akimirksniu pašalina bet kokią žemės linijos triukšmo nutraukti nepageidaujamo triukšmo, įtampos, tuo pačiu leidžiant norimą garso signalas laisvai praeiti.

4.Jokio Šurmulio, Triukšmo Izoliacija

Kompaktiškas ir paprastas sprendimas.Įterpti į savo nustatymus ir pamiršti apie jį.Jokių baterijų ar papildomos dalys, kurių reikia, nėra jokių mygtukų ar jungiklių, norėdami perjungti, nereikia į jį atjunkite.

Tinkama Proga & Naudojimo

• Automobilio stereo: Prisijungti triukšmo izoliavimo tarp "Bluetooth" automobilinio rinkinio ir automobilio garso sistemos, kurią įtrauktos 3.5 mm audio kabelis ;

• Namų stereo: Prisijungti triukšmo izoliavimo tarp "Bluetooth" imtuvas ir namų garso, kurį įtraukta 3.5 mm audio kabelis ;

• PC/ laptop speaker: Prisijungti triukšmo izoliavimo tarp garsiakalbio ir KOMPIUTERIS/ nešiojamas, tačiau įsitikinkite, kad garsiakalbis yra varomas paties KOMPIUTERIS/ nešiojamas.

Pakuotė

1x Triukšmo Izoliatoriai

1x Audio Kabelis

Kiekis Garso
Modelio Numeris Žemės Linijos Triukšmo Izoliatoriai
Jokio Šurmulio, Triukšmo Izoliacija Žemės Linijos Triukšmo Izoliatoriai
Parama Atminties Kortelės No
Grynas Garso Paprasta Sąranka
3,5 mm garso kabeliai Universalus Sprendimas
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Išmatavimai
Sąsaja 3.5 mm
Prekės Pavadinimas Proster
Funkcija NĖRA
Kabelio ilgis
WIFI Standartą NĖRA
Paramos Apt-x No
Garso Takelio Dvigubas
Parama AAC No
Pakuotė Taip
Belaidžio Tipas FM

Panašūs produktai