Derva Pelėsių "PASIDARYK pats" Crystal Epoksidinės Vaisių Dėklas Pelėsių Lentelė Arbatos Puodelio Padas Pelėsių Arbatos Plokštelės Laikiklį, Pelėsių Silikono Liejimo Pelėsių "PASIDARYK pats" Amatų

€3.29

-33%

€4.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaisių pelėsių silicio, nuimamas pelėsių dėklas, derva gpgb pelėsių, candl pelėsių, kupolo formos silikoninės formos, mėnulis dėklas pelėsių, miestelyje pelėsių silicio, dėklas mediniai, žvakių laikiklis dėklas, epoxyd dervos sluoksnį.

Kulka Taškų: 1、Netaisyklingos Formos: nereguliarus silikono formų neturi tradicinių simetrijos, kuria siekiama pursing laisvės, lankstumą ir grožį, gali visiškai rodyti jūsų asmenybę ir kilnus skonį, papuošalai padaryti ar vaisių, saugojimo dėklas dėklas.

2、Storas ir Patvarus: Šių epoksidinės formos yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono, minkštas, storas, plyšimui atsparus, atsparus deformacijai ir blukimo, skalbti, labai patvarus ir daugkartinio naudojimo, ir jie gali būti naudojami ilgą laiką.

3、Platus Suderinamumas: liejimo derva pelėsis yra suderinamas su daugeliu proceso medžiagų, tokių kaip derva, epoksidinės dervos, akrilo dažai, alkoholio dažai, muilas, vaškas, glaistai, kt.Priekyje yra labai sklandžiai ir gali atspindėti šviesą, kuris gali efektyviai sumažinti erzina defektų, ir atgal, yra matinio ir atsparumą slydimui yra geras.

4、Lengva Demould: Po užtikrinant, kad derva yra visiškai atsparios, dervos lakštai gali būti išstumtas tiesiog sukimo lanksčios dervos miestelyje pelėsių.Jis gali būti lengvai nuplauti su kai kuriais šiltu muiluotu vandeniu, o tada nuvalykite likusį vandenį su sausa šluoste.

5、Masto Programos: dervos pelėsių yra puikus, todėl dekoratyvinis dervos amatų, dekoracijas ir t.t.

Specifikacijas(apie): Medžiaga: Silikonas

Dydis:

Silikono: 340*240mm/13.39*9.45 į

Rankena: 150mm/5.91 į

Naudojimas: epoksidinės vaisių lovelio formos

Pakavimo Sąrašas 1:

1*Pelėsių

Pakavimo Sąrašas 2:

2*Rankena

4*Varžtas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Tipas Didmeninės No
Modelio Numeris Pelėsių Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Drop Laivyba/ Didmeninės Parama
Rinkinys Tipas No

Panašūs produktai