Neelektriniai Bidė Priedą, Tualetas, Bidė Sėdynės Savarankiškai Valymo Antgalis-Gėlo Vandens Bidė Purkštuvas Jungtis

€22.45

-34%

€34.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dušas, tualetas, bidė elektros, kvepalų, musulmonų dušo, Sodo purkštuvas, pakabinamas tualetas, bidė juoda, wc, bide, tualetas sėdynės, aodeyi dušo, bidė.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

1.Moteriškas Plauti - Įrengta dviguba, antgaliai, galinės ir priekinės plauti.Priekinės ar moteriškas prausiklis yra švelnesnis nei galiniai purškimo.Ji gali būti naudinga mėnesinių ciklų ir yra labai rekomenduojama, naujų ar besilaukiančioms mamoms.

2.Sanitarinės Apsaugos - Savaiminio valymo funkcija sanitizes antgalių ir užsidaro, kai nenaudojamas už maksimalią apsaugą.Su bidė taip pat yra patogus judamųjų tūtų sargybos vartų papildoma apsauga ir lengva priežiūra.

3.Greitas ir Lengvas Montavimas - Apima viską, ko jums reikia, įskaitant priemones, gauti savo bidė ir veikia minučių.Lengvai prisitvirtina ir paskiria iš bet kokios standartinės du wc.

4.Karšto Vandens ryšį, bidė prisijungia tiesiogiai prie jūsų kriauklės karšto vandens tiekimo ir susimaišo su šaltu vandeniu pristatyti jūsų lygis šilto vandens malonumą.

5.Ateina su visų būtinų žarnos ir adapteriai, instrukcijos.

Reguliuojamas, kad Tilptų Dauguma Tualetai(don ' t fit kreivė tualetai)

Reguliuojamas montavimo plokštės leisti bidė būti saugiai sukta vieta tarp unitazo ir sėdynės.Su bidė bus pridėti prie labiausiai dviejų dalių tualetai (jei dubenėlį ir bakas yra atskiri) ir kai vienas gabalas tualetai.

Ne elektriniai, mechaniniai bidė priedą, kuris naudoja šviežių šalto arba šilto vandens sumažinti naudojant tualetinio popieriaus bei padidinti higienos.Dvigubas antgalis yra įrengta viena-Paspauskite slėgio svirtį ir temperatūros reguliavimo rankenėle, kuri leidžia geriau kontroliuoti stipresnis galiniai nuplaukite ir švelnesnis priekinės, moteriškas režimu.O naudojant, antgalis nukrenta žemiau apsaugo vartus nuo vandens slėgio ir atsiimti už higieniškai laikyti, kai jie nenaudojami.

dydis:43.9 cm

Medžiaga:ABS

spalva:balta

Pakuotės Turinys:

1 * Bidė

1 * 80cmTPU vamzdis

1 * Konvertuoti vario jungtis 1/2 colio

1 * instrukcija

/

1 * Bidė

1 * 80cmTPU vamzdis

1 * Konvertuoti vario jungtis 3/8 colių

1 * instrukcija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)
Bakstelėkite skylę 2 Skylės
Spary Tipas Vertikalus
Diegimo Tipas Grindų Montuojamas

Panašūs produktai