Garso Muzikos Siųstuvas, Imtuvas 3.5 mm Stereo AUX Belaidžio ryšio Adapteris, Skirtas Automobilių Muzika Siųstuvas, TELEVIZIJOS

€2.62

-50%

€5.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jetta priekinis žibintas 5, frizas sienos vaiką, f5 jaunimo f5 kaina, krumpliaračio piktogramą oda, priekinis žibintas 1000 k5, f48 vairavimo dangtis, f4s laidinio spaudai, f4t5 šviesos 5 lemputė, gmc konsolės spyna.

Aprašymas:

Elemento tipas: Audio Siųstuvas

PASTABA :

1. Mūsų įtaisas gali būti naudojamas kaip "bluetooth" imtuvo arba "bluetooth" siųstuvas.Gali būti naudojamas kaip WiFi/Bevielio ryšio adapterį, kad galėtumėte susisiekti su "WiFi" tinklą ir dozės negali dirbti su klaviatūra / pelė.

2. Kai jūs naudojatės mūsų prietaisą, kaip "bluetooth" siųstuvas ar "bluetooth" imtuvo , jums reikia naudoti 3.5 mm AUX kabelį prijunkite savo prietaisą su mūsų įtaisas(nes 3.5 mm AUX kabelis buvo naudojamas garso įvesties arba išvesties), tada ji gali būti į poravimo režimas,ir jūs galite suporuoti su savo prietaisus.

Technologijos: BT5.0, A2DP, AVRCP (imtuvo režimą tik)

Veikimo Diapazonas: Iki 10m / 33ft (be jokių blokavimo objektai)

Porą pavadinimas(Imtuvo režimas ):KN320

Siųstuvas režimas: raudona LED lemputė

Imtuvo režimas: mėlyna LED lemputė

Režimo perjungimas:

a.Jei prietaisas buvo režimu ilgą laiką, ji turi būti iš naujo-įtampa du kartus perjunkite į kitą režimą.

b.Jei prietaisas buvo tik įjungtas režimas, norite iš karto persijungti į kitą režimą, jums reikia tik naujo pagyvinti vieną kartą.

Porą metodas

RX režimas: Porą pavadinimas: KN320, rasti KN320 "Bluetooth" telefono parametrus pora.Mėlyna lemputė mirksi per poravimo procesą, ir mėlyna lemputė nustoja mirksėti po suporavus prietaisus.Prisijungti produktą garso įrenginys su 3,5 audio kabelis.

TX režimu: TX režimu automatiškai ieškos kitų priėmimas "Bluetooth" prietaisai (pavyzdžiui, "Bluetooth" laisvų rankų įranga, "Bluetooth" garsiakalbį, "Bluetooth" imtuvo ir kt.), raudona lemputė per porą, ir raudona lemputė nustoja mirksėti po suporavus.Prisijungti produktą, įrenginį, pvz., TV su 3,5 audio kabelis/RCA audio kabelis.

Super-Nešiojamieji Vaizdo Ir Garso Transliacijos Galia

Į KN320 tik 18mm (0.63") skersai ir sveria tik 18g (0.63 oz), bet pateko galingas belaidžio garso transliacijos galimybes.Slydimo šis siųstuvas & imtuvą į jūsų kuprinė arba nešiojamojo kompiuterio krepšys ir jį on-the-go, be menkiausių pastangų.

Platus Suderinamumas: Su įtraukti 3.5 mm kabelio, tai Imtuvas Siųstuvas adapteris gali būti plačiai naudojamas kompiuteris, nešiojamas, namų stereofonine sistema, ausinių, išmanusis telefonas, Mp3 grotuvas, CD grotuvas ir kt.

Paketas Apima:

1 x produktas, 1 x Instrukcija, 1 x box pakuotė

Pastaba:

Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.

WIFI Standartą NĖRA
Garso Takelio Vieną
Sąsaja 3.5 mm
Parama Atminties Kortelės No
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Garso Imtuvas
Pakuotė No
Parama AAC No
Prekės Pavadinimas BEESCLOVER
Kiekis Garso
Funkcija NĖRA

Panašūs produktai