2Pieces 25/30/35/40/45mm politikos suderinamumo vystymosi labui 5x114.3 CB 67.1 mm varantys tarpiklius už "Ferrari" F12tdf/FP/GTC4Lusso/Portofino/458 Speciale "Maserati"

€79.87

-24%

€106.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 5x100 5x114.3, 3135 judėjimas, tarpiklio 60mm m5, ev tipas, "ferrari" vairo, 5x114 18 ratų, 27mm kalnų krištolas, šviesos maserati ghibli, Bmw 320, iwc dirželis.

ZONTWIN aliuminio lydinio CNC varantys tarpiklis

Šis modelis yra tinkamas:

5x114.3-67.1 mm mercedes ratų tarpiklius už

Universalus Ferrari F12tdf/FP/GTC4Lusso/Portofino/458 Speciale/Spider/612

Maserati grancabrio / granturismo / Prezidentas

Produkto pristatymas:

Gamintojas: Raceseng Kilmės Šalis: Kinija

Pavadinimas: varantys adapteriai/hub rato antbriaunio/atstumas/varantys tarpiklis

Medžiaga: 6061 - T6 forge, aliuminio alloym, rankena iki vieno tūkstančio forge

Politikos suderinamumo vystymosi labui: 5 x114.3 (67.1 mm)

Storis: 25mm, 30mm,35mm,40mm

Varžtas specifikacija: 28mm (apima 10caps varžtai)(M14*1.5)

Prisitaikymo modelis: pasirinkti tinkamą modelį, pagal matmenis ar specifikacijas (pastaba modelį ir metus)

Sveiki, draugas.Muitų politikos kiekvienos paskirties šalyje yra skirtingas.Specifika yra taikoma muitinės.Jei pakuotė yra iš tiesų tikrina muitinės paskirties šalies, pirkėjas turi sumokėti mokestį ir sumokėti muito mokėti tarifą.Tai yra atsakomybė ir pareiga piliečių bet kurioje šalyje.Kad mūsų produktų kainos jau yra labai maža, kokybė, ir meistriškumas yra labai geras, produkto kainą neįeina mokesčiai ir rinkliavos.

Produkto privalumai:

♦Plėsti savo poziciją – geriau tvarkymo ir išvaizda

♦Pagamintas iš aukštos tempimo stiprio aliuminio lydinių

♦Tiksliai įmontuoti naudojant minimalų gamybos nuokrypių, dėl išskirtinių ratų balansavimo

♦Visi prašymai išbandytas standus patvarumo ir nuovargio bandymai

♦Aukštos kokybės apsauga nuo korozijos per specialų dengimo procesas (druskos rūko bandymą pagal DIN 50021)

♦Nemažą svorį pranašumą, palyginti su varantys tarpikliai, pagamintas iš plieno.

Kodėl Verta Naudoti Varantys Tarpiklius?

WW

Išvaizda.Norite stumti ratų iš geresnės pozicijos ir daugiau agresyviai atrodo.

Pašalinimo.Daugelis ratų nėra suderinamos su bif stabdžių rinkiniai.Dėl kalbėjo rato bus sunkiai naujas stabdžių suportas, ir jums reikia varantys tarpiklius stumti varantys spole nuo suportas.

Korekcija.Jums gali nusipirkau ratų komplektas, kad neturiu teisingai kompensuoti jūsų automobilį.Poslinkis gali būti per aukšta, todėl ratuose sėdi per toli į vidų.Tai tiek ungly ir neteisinga, kaip padangų, dabar gali rub viduje varantys gerai, arba ant pakabos dalys ir kt.Rato tarpiklis bus stumti dviračio, ir "teisingas" kompensuoti.

Handling.By tarpai ratus, toliau vienas nuo kito, jūs galite padaryti, kad automobilis stabilesnis ir kampe berrer.Jūs galite gauti panašų poveikį, kaip pridėti plačiau varantys be pridėtinės svorio ir sąskaita.

Pristatymas

1.Kaip jis yra tarptautinės laivybos serivice, pristatymo laiku ir pašto skirtis skirtinguose regionuose.Efektyviausias kurjerių bus taikomi(Epacket,,EMS,DHL,ect).Per specialius atostogų, pavyzdžiui, Kinų Šventė, Nacionalinės Šventės, laivybos laikas bus šiek tiek ilgiau.

2.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčiai,Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Pastaba

Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.

Tuo atveju, kai prekė yra su trūkumais, prašome mums pranešti per 3 dienas, jei gavimo dienos ir atsiųsti mums defected nuotraukas.

Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.Pirkėjo resposible už visas siuntimo išlaidas.

Kontaktinė informacija

Trademanger ID:cn1001653247

Atsiliepimai

1.Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Jūsų komentaras yra labai inportant mūsų verslo sėkmę.Mūsų tikslas-pasiekti teigiamų atsiliepimų ir 5star reitingų visose srityse.

2.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Mes padėsime jums išspręsti bet kokią problemą.

3.Jei bet kokį klausimą, kurį gali turėti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis,mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau.

Medžiaga Lieti aliuminio 6061-t6
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Raceseng
Modelio Numeris 5x114.3 centras pagimdė 67.1 mm
Varžtas specifikacijos m14*1.5
spalva juoda
Taikoma automobilio modelį "Maserati", "Ferrari"

Panašūs produktai