1Pc Mielas Mados Namų Žibinto Formos skaidraus Stiklo Gėlių, Augalų, Kabantys Vaza Sodinamoji Krištolo Rutulį Konteinerių Vestuvių Sodo Dekoro

€2.53

-36%

€4.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sodinamoji didelis veidas, stiklo vaza, netikrų gėlių, šiaurės vaza, skaidraus stiklo vaza, vaza papuošti namų, vaza, led žibintai, nerūdijančio vaza, gėlių stiklo vaza.

Produkto Pavadinimas: Pakaba Vaza bakas

Medžiaga: Stiklas

Spalva: Skaidrus

Dydis: 12 cm x 9.2 cm

Forma: žibinto formos

Pastaba: Paketas Apima Tik Kabinti Vaza, Be Augalų, arba Lynų

Pakuotės Turinys: 1 x Vaza bakas

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl www.adeira.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą www.adeira.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Funkcija Sienos Vaza
Stilius šiuolaikinės vaza
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Vaza Bakas
Dydis M
Medžiaga stiklo taros

Panašūs produktai