ELASUN Prezervatyvai 100vnt/Daug Natūralaus Latekso Sklandžiai-Ultra plonas Tepalu Kontracepcija Seksas Produktų Varpos Prezervatyvai Vyrams Sekso Įrankis

€13.50

-44%

€24.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: latekso sekso kostiumas, mano sekso žaislai, sekso žaislas, vyrų megztinis, prezervatyvas elasun, lytis, įrankių diržas sekso žaislas, gaidys, apykaklės šuo mažas, platus varpos pratęsimo.

Savybės: Gamintojas:ELASUN Medžiagos: Natūralaus Latekso Plotis: 52 +/- 2mm Ilgis:Ne mažiau kaip 160mm Kokybė:100% aukštos kokybės Galiojimo laikas:5 metai Tepalas:100vnt A (Dideli Naftos),100VNT B(Hialurono rūgštis) Tipas:Ultra-plonas/Sklandų Kilmės Šalis: Kinija Pakuotė:

A variantas: 100vnt Didelės Naftos Prezervatyvai B Variantas: 100vnt Prezervatyvai su Hialurono Rūgšties Tepalas

(Priklauso nuo jūsų Pasirinkimo) Pastaba: 1.Visi buvo išbandytas elektroniniu būdu, siekiant užtikrinti patikimą apsaugą nuo kontracepcijos, ir veiksmingai užkirsti kelią ŽIV/AIDS ir kitų lytiškai plintančių ligų. 2.Svarbu: Kiekvienas prezervatyvas tik gali būti naudojamas tik vieną kartą. 3.Prezervatyvai turėtų būti laikomi žemesnėje nei 25 celsijaus laipsnių pavėsyje, džiovinimo, ir turėtų būti dedamos į pakuotes, kad būtų išvengta prezervatyvai mechaninio sugadinimo ar saulės spindulių.

Klausimai ir Atsakymai

1. Q: ar jūs autentiški Elasun Prezervatyvų?

A: Taip,visi prezervatyvai yra realus Elasun.kiekvienas prezervatyvas yra pagamintas aukščiausios kokybės natūralios gumos latekso ir sutepti.

2. Q: Ar Elasun prezervatyvai pertrauka lengvai?

A:Elasun prezervatyvai visi buvo išbandytas elektroniniu būdu, siekiant užtikrinti patikimą apsaugą nuo kontracepcijos, ir veiksmingai užkirsti kelią ŽIV/AIDS ir kitų lytiškai plintančių ligų.prašome peržiūrėti instrukcijas, kaip teisingai naudoti ir naudoti tik produktai, kurie per dieną. ( Elasun prezervatyvai paprastai tinkamumo laikas 5 metai.jūs galite rasti galiojimo datą ant dugno arba lango pusėje, taip pat ant nugaros kiekvieno folijos.)

3. Q: aš ne gauti savo paketų,ką aš turėčiau daryti?

A: Pls susisiekti su mumis per www.adeira.lt pranešimą pirma.mes padėsime jums ir surengti patikrinimą mūsų perdirbimo nuorodą.tuo pačiu metu,jums reikės patikrinti savo pristatymo adresą ir ar mokėjimo sėkmingai.taip pat, jei esate patogu,pls patikrinti į netoliese post office.

Nesvarbu, ar naudojate Elasun Prezervatyvai pirmą kartą, ar esate Elasun produktų entuziastas,mes tikimės, kad susiduriame su jumis kitą kartą ir bus stengiamės suteikti jums labiausiai tinkamos kokybės paslaugas!

Labai ačiū!

8 funkcijos gaidys rankovės
kvepalų Guma
Funkcijos 1 Elasun Prezervatyvai
Funkcijos 11 Sekso Priemonės
Medžiaga Natūralus Lateksas.
Ilgis ≥160mm
Elemento Tipas Prezervatyvai
Modelio Numeris Prezervatyvai Vyrams
Tipas Sklandžiai
Kilmės Kinija
Funkcijos 5 Ultra-plonas Prezervatyvai
Savybės 4 erekcija prezervatyvus, sekso suaugusių vyrų
Funkcijos 10 Didelės Naftos prezervatyvai
Funkcijos 9 dick rankovės
Funkcijos 2 Prezervatyvu Vyrams
Nepadori Nuotrauka No
Prezervatyvų storis Slim
Dydis 100pcs
Funkcijos 3 Prezervatyvas
Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas Elasun
Bruožai 6 Suaugusiųjų sekso Įrankis Prekes
Plotis 52mm ± 2mm
Funkcijos 7 Intymios Prekės

Panašūs produktai