2020 Moterų Visas Ilgis Vilnos Pamušalas Šilumos Antblauzdžiai High waisted kelnes jogos ziajać žiemą Šiltas medvilnės džinsai Negabaritinių triko

€4.72

-35%

€7.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: como kelnės moterims, gagaopt kelnės moterims, jogos kelnės moterims pack, ilgas vilnos džinsai, sporto kelnių moterims, megztos blauzdinės 2020 m., juoda sundress, jogos kilimėlis, dungree žiemos džinsai, žiemos joga.

Aprašymas:

*Naujų žiemos Taukmedžio nepatogumų , patobulinta versija sustorėjimas, taukmedžio sviestas esmė ir avinėlio collocation dizaino, kad pliušinis subtilesnis, daugiau minkšta ir odos draugiškas, sudrėkinkite šiltu aksomo, drėkinti ir laikyti šiltai du, ir apsaugo kojų odą.

*Išorinis sluoksnis yra pagaminti iš grynos medvilnės audinio, kuris yra ne pilling ir išblukimo.Juosmens yra suprojektuoti su pliušas, kuris apsaugo juosmens ir šildo rūmuose.Juosmens priima 8-10cm aukšto juosmens dizainas, kuris neturi nukristi.Tai yra labai patogūs dėvėti.

*Aukštos juosmens formos kūno rodo, plonas, užrakinti juosmens perteklius mėsos, plonas kūno ir pilvo.

*Jis gali greitai surinkti šilumos ir užrakinti šiltas, ir išlaikyti kojų šilta šalta žiema.

*Tai yra Azijos dydžio,Azijos dydis yra mažesnis nei ES / JAV / UK dydis, prašome patikrinti išsamias dydis informaciją prieš perkant.ačiū.Mes siūlome jums pasirinkti dviejų dydžių didesnis nei įprasta.

(Tag Dydis S=INT(XXS)=US(0),Tegus Dydis M=INT(XS)=JAV(2),Tegus Dydis L=INT(S)=US(4),Tegus Dydis XL=INT(M)=JAV(6),Tegus Dydis XXL=INT(L)=JAV(8),Tegus Dydis XXXL=INT(XL)=JAV(10))

Techniniai duomenys:

Audinio Pavadinimas: Kašmyras

Pagrindinės audinio sudėtis: Medvilnė

Turinys pagrindiniai audinio sudedamosios dalys:51%-70%

Pamušalo sudėtis: poliesterio pluoštas

Pamušalo sudėtis: 81% - 90%

Storis: sustorėjimas

Modelis: vientisos spalvos

Funkcijos: hip kėlimo, slim fit, kvėpuojantis, nematomas, šiltas, prakaito absorbcija, plonas,

Ilgis: kelnės

Populiarus elementai: flocking, koliažas / sujungimas

Stilius: korėjiečių versija

Metai / sezonas: Žiemos 2020 m.

Pakuotė:

1*ziajać

Pastabos:

Apie matmenys:

1. Prašome leisti 2-3cm (0.4-0.7 in) matavimo paklaida.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Azijos dydis yra mažesnis nei ES / JAV / UK dydis, prašome patikrinti išsamias dydis informaciją prieš perkant.ačiū.Tai yra Azijos dydis, dviejų dydžių mažesnis nei Europos dydžio.Mes siūlome jums pasirinkti dviejų dydžių didesnis nei įprasta.

Lytis MOTERIS
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medvilnės

Panašūs produktai