Akvariumas 1pc CO2 difuzorius burbulas counter spiralės sodinimo lovio stiklo purkštukai reguliatorius su siurbtuko CO2 įranga

€7.45

-20%

€9.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: co2 regul, infraraudonųjų spindulių led žibintuvėlis, counter eilės, akvariumą co2 reguliatorius chihros, stiklo difuzorius rinkinys, burbulas counter co2 wyin, co2, os stiklo, akvariumą co2, co2 burbuliukų counter vožtuvas.

Aprašymas: Medžiaga: boro silikatinio stiklo Šviesos spalva Dydis: (L) X (W) 130X2 5mm / 5.12 " X0 98 "(apytiksliai) funkcijos Nauji ir aukštos kokybės.Pagaminti iš boro silikatinio stiklo, medžiagos, aukšto aiškumo.Suteikti jūsų bakas puikus ir ypatingą išvaizdą.Suderinama su hermetiška CO2 tankai ir "PASIDARYK pats" mielių butelių.Rhinox formos stiklo burbulas skaitiklis, kuris padeda jums apskaičiuoti CO2 kiekis, išleistas į savo akvariumą.Burbulai judėti išilgai spiralės ir į viršų, ir kai jis išeina, spiralė, galite tikėtis burbuliukai per sekundę.Į konfigūraciją: 1. Užpildykite matuoklis su vandeniu. 2. Prisijungti CO2 vamzdelis su įvadinio skaitiklio. 3. CO2 dujų vamzdį, sukuria burbulus vandenyje. 4. Suskaičiuoti burbuliukai per sekundę skaičiuoti. 5. Skaitiklis gali būti tiekiamos ne tankas.Naudoti siurbimo taures, jeigu pridėti juos prie akvariumo stiklo.Pakuotė: Metalo Lydymo Degikliu Mini Gold Krosnis Grafitas: 1 x CO2 difuzorius (yra 2 siurbimo puodeliai) Pranešime: Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Turėkite omenyje, kad spalvos gali egzistuoti chromatines skirtumus vietos vaizdais.

Galia no
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ZRDR
Yra Protingas Prietaisas No

Panašūs produktai