CHOETECH Saulės Įkroviklis 14W USB Sulankstomas Telefonas Kelionių Įkroviklį Su SunPower Saulės kolektorius Vandeniui, Skirti "iPhone" X/8/7/6s/Plus

€30.75

-25%

€41.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pramonės usb įkroviklis, ldnio pd įkroviklis, sasung greitas įkroviklis, "mac" apple įkroviklį, saugiklis saulės elementų, krepšys, atsparus vandeniui, įkroviklis, telefonas, kroviklis choetech, žirklių, priedų kelionė.

Išskirtinis Protingas Įkrovimas: Už suderinamus prietaisus (iki 5 V/2.1, kai pagal tiesioginių saulės spindulių.Keisti iki 21.5-23.5% saulės energijos į laisvą energiją labai efektyviai sunpower saulės baterijomis.

Itin Kompaktiškas: Tai 5.8* 6*2.1 į kai sulankstytas.Sulankstomas dizainas leidžia itin kompaktiškas ir pasirengusi keliauti, tiesiog slydimo jį į maišą ir išeiti kada panorėję.

Nepaprastai Patvarus: Pagamintos su keturių saulės kolektorių vandeniui nailono, tai usb saulės įkroviklis siūlo atsparus oro sąlygoms lauko ilgaamžiškumą.Ir dvi akis-skylės pusėje leidžia lengvai pritvirtinti prie kuprinės, medžiai ar palapinės.

Platus Suderinamumas: tinka dauguma įrenginių, kurie reikalauja 5V maitinimo.Jūs galite įkrauti "iPhone", "Android" išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius ir kitus USB-už prietaisai.Energiją taupančių ir ekologiškai draugiškas, įkroviklis bus nuolat USB-powered prietaisai įkrauti iki keliaujant.

Vandeniui Atsparus Dizainas

Pagamintas iš tvirtos vandeniui nailono, bus geriau apsaugoti nuo įkroviklio.Smart Įkrovimo Technologijos

Derinti su šiuolaikine krovimo technologiją, ji galėtų automatiškai aptinka prietaisus ir teikti greičiausias ir efektyviausias mokestis.Draugiškas, Nerūdijančio plieno Akių-skylių su 2 Kabliukais

Dizainas, draugiškas, nerūdijančio plieno akių skyles ir atėjo su 2 kabliukais, galima lengvai pritvirtinti prie kuprinės, medžių, arba palapinėse.

Sąsaja 1 x USB prievadą
spalva Pilka
Kilmės KN(Kilmės)
Gaminio Dydis (Atidaryta Dydis) 26*5.8*1.2 į
Galia 5V-2.1 A (Maks.)
Maitinimo Šaltinis Saulės energija
Medžiaga Vandeniui Atsparus Nailonas +Sunpower Saulės Skydelis
Tipas Kelionės
GaN No
Taikyti Greitas Mokestis Protokolai Kita
Svoris 360g
Kokybės Sertifikavimo FCC
Maks. Išėjimo Galia 14w
Modelio Numeris SC004
Išvesties Sąsaja USB
Prekės Pavadinimas CHOETECH
Gaminio Dydis (Uždaras Dydis) 5.8*6*2.1 į

Panašūs produktai