Piniginės vyrams su galinga pinigų klipas natūralios odos vyrų piniginės odinės piniginės vyrų plonos piniginės žmogus, mažas, geriausia kokybė !

€4.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kortelės įrašą, švelniavilnių natūralios odos piniginės", vyrų piniginės, vakarų piniginės vyrams, kredito kortelės turėtojas plonas, odinis vyrų piniginės, striukė piniginės vyrams, piniginė moterims, deabolar piniginės, odos piniginė moterims.

Mūsų produktai yra siunčiami į 220 šalių ir regionų pasaulyje !Pasaulio Pristatymo !Visi produktas bus atidžiai tikrinamas, ir supakuoti gerai !Galite būti tikri, pirkimo !

1.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas , prašome suteikti mums visas 5 žvaigždutes .Labai jums ačiū ! 2.Jei jūs patenkinti kai kurių problemų , prašome susisiekti su mumis pirmas !Mes pažadame, kad suteikti jums patenkinti sprendimas ! 3.Visi produktai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas , mes atidžiai patikrinkite produkto ir pakuotės, tai gerai !Spustelėkite paveikslėlį, kurį norite pažiūrėti daugiau aukščiausios kokybės produktus !Ten bus vienas dizaino savo stilių !Don ' t Miss It !

Medžiagos Sudėtis karvės odos odos
Modelio Numeris 2018 Naujas Dizainas
Elemento Plotis 0.6cm
Stilius Verslas
Modelio Tipas Kietas
spalva Juoda , Ruda
Piniginės Standartinis Piniginės
Piniginės Ilgis Trumpas
Interjeras Kortelės Turėtojas
Elemento Tipas piniginės
Elemento Ilgio 7.5cm
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
Lytis VYRAI
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Dovana Gimtadienio Dovana
Prekės Pavadinimas JINBAOLAI
Elemento Aukštis 11.5cm
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Prekės Svoris 55g
piniginės Vyrų Piniginės
Apdaila NĖRA
Pamušalas Poliesteris

Panašūs produktai