7Pcs/daug Plius Dydis 4XL Lady Kelnaitės, apatinis trikotažas Moterims, Medvilnės Mergaičių apatinės Kelnės Sexy Lingeries Ponios Šortai, apatinės Kelnės Prabanga Panty

€6.39

-30%

€9.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: seksualus apatinis trikotažas moterims erotinio kelnės, uni moteriški apatiniai, 5xl moterims, larg dydis, prekės prabanga moteris, taigi, moterims, apatinis trikotažas, lenceria skaidrus moteris, 5xl, trumpas moteris, 4xl moteris.

Moterų Kelnaitės Medvilnės Apatiniai Seksualus Merginos Mažaaukščių Intymi Ponios Kelnės, Apatinis Trikotažas Panty Kelnės Plius Dydis

Azija Dydis/Tegus Dydis: S,M,L,XL,XXL,XXXL,4XL, 5XL:

PIRKĖJAS PASTABA : Mūsų dydis yra Azijos dydis, jei Jis mažesnis nei Europos.Galite pasirinkti 1-2 didesnio dydžio nei paprastai dėvėti .Dėl rankiniu būdu matuojant, prašome maloniai leido 1-2cm klaida! 1 cm = 0.39"(0.39 Colių).Ačiū!

INFORMACIJA:

Soft & Sklandžiai kovos: 95% Medvilnė, 5% Spandex,Super sklandžiai ir patogiai

Tarpkojo audinys: 95% Medvilnės ir tos pačios spalvos visą, rūpintis savo privačias

Dizainas romantikos, jaukumo ir žavesio: Nešioti šį apatinis trikotažas, kai sprendimus, pasinaudoti, jums bus jaustis laisvai visą dieną

Pakuotė : 7 X 100% Brand AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS apatinis trikotažas(be DĖŽUTĖS)

Mokėjimo

1. Mūsų app jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, idealus, Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje(MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2") ir www.adeira.lt Kišenėje.

Mūsų svetainėje (VNT) jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Pavedimu, "Webmoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealus, Giropay, Sofort Bankų, Carte Bancaire (Carte Mėlyna), Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), Pinigų Mokėjimo (Euroset, Syvaony, rusijos Post), ir www.adeira.lt Kišenėje

2. Visi mokėjimas turi būti atliktas per 14 dienų po užsakymo padarė.Ne mokėjimo gali būti UPI (Nemokama Punktas) atveju iš jūsų sąskaitos.Svetainė bus automatiškai uždaryti savo sąskaitą, jei iš viso kauptis 4 UPI bylas.

Pristatymas

1.Mes laivas reguliariai pirmadienio iki šeštadienio (Pekino Laiku) ir bus išsiųsti jūsų daiktus per 1-3 dienas nuo apmokėjimo gavimo.Jei mes negalime laivų daiktą laiku dėl kokių nors ypatingų priežasčių, mes informuosime jus pranešimu.

2.Mes nesame atsakingi už taip pat galime pasiūlyti kokių nors konkrečių patarimų, importo mokesčių, akcizų, muitų, PVM ir mokesčių, kad jums gali tekti mokėti, kai jūsų užsakymo atvyksta.

3.Mes laivų elementus pagal jūsų Svetainės adresas, išskyrus ypatingos pastabos iš pirkėjų!Įsitikinkite, kad jūsų www.adeira.lt adresas yra teisingas, kai jūs perkate elementus į Svetainę.Mes neprisiimame atsakomybės už prekę nuostolių dėl blogo adresą.

4.Pristatymo laikas:

Jungtinės amerikos valstijos (Kinija Po ePacket) : 5-20 darbo dienų.

(Rusija, Kinija Paštu): 15-60 Dienas ( pristatymo laikas Rusijoje trunka daug ilgiau laiko )

Kitos šalys ( Kinija/Singapūras/Hongkong Post): 10-40 darbo dienų. (Pastaba: Rusija/Ukraina užtruks daug ilgiau, nei kitose šalyse )

Pristatymas gali turėti įtakos šventės, renginiai ir kai kurių kitų neaiškumų.Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, manau, prašome atidžiai kainos pasiūlymą ar pirkti prekę.Mes nenorime gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR rezultatas, nes laivybos laikas .Jei turite specialių reikalavimų dėl laivybos laikas, apie tai praneškite man žinute.

5. Mes suteiksime stebėti, kiek vienetų visame pasaulyje.

Grąžinimo Politika

Grąžinimo priimamas per 30 dienų nuo gavimo paketą.Prašome susisiekti su mūsų parduotuvėje paslaugų prieš siuntimas jį atgal.Pirkėjas turėtų būti atsakingas už laivybos grąžinimo išlaidas.

Apie Mus

1.Mes skiriame sau teikti aukštos kokybės produktus su pagrįstą ir teisingą kainos, Mūsų visų produktų nuotraukos yra tik unikali ir imtis pagal save , pateikti dropshipping per, prašome būti tikri, kad jų įsigyti čia.

2. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pranešimų sistema.Mes jums atsakyti jūsų pranešime per 24 valandas .Pasitiki mumis, mes visada stengiamės išspręsti bet kokias problemas, mūsų vertingų klientų.

3. Mes visada tikimės, kad atidarius paketą po to laukia ilgas laikas, tai ne tik prekės/daiktai, bet taip pat laimės, mes suteikiame jums.

Modelio Numeris NK30
Seksualinio Pobūdžio No
Apdaila Lankas
Modelio Tipas Kietas
Kyla Tipas mažaaukščių
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Sudėtis 95% Medvilnės, 5% Spandex + Viduje pamušalas 100% Medvilnė
Kelnaičių Tipas Apatinės kelnės
Medžiaga Spandex
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas Antjusha

Panašūs produktai