Linijos Mergina už Nuotakos Vestuvių Suknelės Forma Underskirt Crinolin Suderinta Oficialią Chalatai

€9.43

-40%

€15.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rinkinys lolita, nėrimo vestuvių, suknelė wed, Paplūdimio cover up, paplūdimys nėrimo suknelė, nuimamas suknelė traukinio raudona, mergina moteris, cabochon jėzus, Lolita Stilius, mergina moteris.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę, Spalva: Balta Dydis: Vienas Dydis Ilgis: 90-100cm(35.43-39.37 in) Liemuo: 60-73cm(23.62-28.74 in)

PRISTATYMAS

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti 5-10 darbo dienų.

GRĄŽINIMO POLITIKA

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.Jei jūs esate nepatenkinti savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes priimame pasiūlyti keitimo ar grąžinimo.Mes priimame tik grįžta unwashed, unworn ar brokuotas prekes, jei kažkas yra ne teisė.Turtas turi būti grąžintas sąlyga.Kai suknelė yra gavo atgal.Mums bus malonu grąžinti savo mokėjimo. (jūs turite mokėti už laivybos atgal į jav taip pat).Jei turite kokių klausimų pirkimo, kviečiame jus susisiekti su mumis bet kuriuo metu ir mes labai stengiamės atsakyti į jums!

ATSILIEPIMAI

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ačiū!

Prekės Pavadinimas SONDR
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Elemento Tipas mergina
Modelio Numeris mp4
Technics Nerti

Panašūs produktai