1/2/5 Porų Titano Lazdelės Lauko Kempingas Iškylą Namuose Vakarienės Lazdelės Stalo su Anglies Pluošto

€6.58

-25%

€8.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aikštėje iškylą plokštės, puodelis titano, edc titano, stalo titano, plastikiniai patiekalas iškylai, tc4, Titano, lazdelės titano 30, stovykla titano, puodą titano.

Titano lazdelės yra super lengvas, stiprus, nonmagnetic.jie yra specialiai sukurta žmonėms, kurie valgo daug, bet taip pat yra gamtosaugininkas.

Savybės: Maisto saugus titano medžiagos, nerūdijantis, korozijai atsparus rūgšties ir bazės.Bekvapis metalo, suteikti geriausias ir 100% kilmės skonio maisto.Nemagnetinių ir hipoalergicznych.Ilgaamžė medžiaga, kuri gali išlaikyti jūs bendrovė gyvenimą. Techniniai duomenys: Medžiaga: Titanas, Anglies Pluoštas Spalva: Pilka Matmenys: 240 * 6 * 6 mm / 9.5 * 0.24 * 0.24 Svoris: 22g / 0.77 oz Paketų Sąrašo: 5 * Pora Lazdelės

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Su Stalo ar Ne Taip
Gali Turėti Verdančio Vandens, ar Ne Netaikoma
Šiaudelių Ilgis NĖRA
Medžiaga Titano
Vienkartiniai No
Valymo Būdas NĖRA
Vandens Valymo Metodas NĖRA
Kartus No
Tipas Lazdelės
Modelis lazdelėmis
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius lauko
Vartotojų skaičius 5
Su Aušintuvas Maišelį ar Ne No

Panašūs produktai