LEAMX 60 Vnt Krištolo, 3D Nagų Dailė Cirkonio Flatback Akmenys, Papuošalai Star Deimantų Brangakmenių Nagų "PASIDARYK pats" Manikiūro Nagai, Papuošalai

€3.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kavos puodelis užsakymą, flatback star, 60cm vaza, snaigės tatuiruotė, fotografija marškinėlius, marškinėliai zip, vyrai vilkas, žvaigždės masės, keramikos plokštės mažas, cong shao.

Produkto Informacijos

LEAMX 60 Vnt Krištolo, 3D Nagų Dailė Cirkonio Flatback Akmenys, Papuošalai Star Deimantų Brangakmenių Nagų "PASIDARYK pats" Manikiūro Nagai, Papuošalai Aukštos Kokybės Krištolo Perlus

Super Blizga Kristalų Nagų Cirkonio

Tinka naudoti ant nagų lakas, UV gelis sistema su nagų įrankis.Lengva taikyti, gamtiniai arba dirbtiniai nagai,Mobilųjį telefoną, Papuošalų ir kt.

Meterial: skaidraus stiklo Pakuotė: 60 vnt./maišas 6 Pavidalą /maišelio Formos:Žvaigždžių , Mėnulio, Ilgai Ovalo formos, vandens lašelius, Diamond,Arklių akių Produkto Rodyti Pastaba

1.Mes tikime, kad gauti savo elementą, kad jums yra labai svarbu.taigi mes laivas kasdien, ir jūs galite būti tikri, kad jūsų prekės bus išsiunčiami per 48 valandas po visiško apmokėjimo gavimo.

2.Atkreipkite dėmesį, kad mes nesame atsakingi už bet kokius custom muitų ar mokesčių.

3.Ką mes naudojamas yra Įmonės des Poste Laoso,ar kita, kuri gali trukti apie 30 darbo dienų atvykti nuo išsiuntimo išduotas.(Tai yra JAV, KANADA, AUSTRALIJA, ES, Azijos Šalyse.Kitų šalių, gali praeiti daugiau laiko atvykti).

4.Prašome don ' t įdėti ginčo 60 pristatymo laiką.Dėkojame už jūsų supratimą.

5.LEMAX yra ir mūsų prekės ženklą.Visi produktai gaminami mūsų gamykloje,ir kokybė garantuota. (jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su manimi,darbo laikas:Bet kuriuo metu.)

Mokėjimo

1.jūs galite apmokėti užsakymą naudojantis bet kokiu būdu,po to, kai gausime mokėjimą,mes išsiųsti paketą su jumis.

2.Jei jūs negalite mokėti užsakymo sėkmės,prašome susisiekti su mumis,mes padėsime jums.

Atsiliepimai

1.Mes supportthe pirkėjo ginčas, apsaugoti savo teises ir teisėtus interesus.Bet prašome cintact mums prieš pradedant ginčą,ir mes pasistengsime įvykdyti savo pagrįstų reikalavimų.

2.Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys,nes mes tikrai nori padėti išspręsti visas problemas,stengiamės jums padėti.

Prekės Pavadinimas LEAMX
Tipo de Punktas Adesivo ar Decalque
Elemento Tipas Kalnų Krištolas & Apdaila
Modelio Numeris L368
Pagrindiniai Žodžiai Nagai Aksesuarai
multi naudoti Nagų Dailės Papuošalai,Mobiliojo Telefono
Naudoti Blizgučiai Cirkonio Nagų Dailės Papuošalai
Svoris 30g
Stiklo Nagų Cirkonio Blizga Kristalų 3d Nagų Cirkonio
masės nagų dailė Manikiūro DIY Nail Art Apdaila
Nagų Blizgučiai Kristalų, Cirkonio
Taikomos Pirštai, Pirštai Naujųjų Metų Kalėdų
Kiekis 60psc
Pavadinimas laukimo 3d nagų dailė
Dydis As picture shown
Papuošalai, Talismanai Masės nagai, papuošalai
spalva Aišku, Balta
Kreiptis Nagų Dizainas Moterims
Ttem Tipas Kalnų krištolas ar Apdailos darbus
Medžiaga Stiklas

Panašūs produktai