Stiklo Muilo Siurblys Buteliai Aromaterapinis Eterinio Aliejaus Šampūno Dozatorius Losjonas Skysčio Putų Butelio Saugojimo Konteineris

€6.41

-29%

€9.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dažų plaukų šampūnas, eterinis aliejus bootle, šampūnas nuo pleiskanų, rankų plovimo, keratino magija, rankų losjonas, tuščias putų muilo dozatorius, tvirtinimo prie sienos kolegija muilo dozatorius, lege alkoholio dozatorius, muilas skystas balionėlis keramikos.

Pakuotė:

1 x Gintaro spalvos stiklo buteliai

1 x " Black sukelti purkštuvas

1 x " Black fenolio kūgio formos kepurė

Specifikacija:

Spalva: Gintaras

Medžiaga: Stiklas

Talpa:250ml / 500ml (Pasirinktinai)

Naudojimas: Naudoti įkelti eterinis aliejus, augalinis aliejus, esmė, kvepalai ir pan.

Ypatybė:

Daugkartiniai, stiklo purškimo buteliai suprojektuoti su gintaro spalvos stiklo didžiausias saulės skverbimąsi į sukurti saulės vandens.

Užpildykite su jūsų mėgstamų eterinių aliejų mišiniai ir naudoti kaip kūno purškalas, drėkina rūkas, kambarių fragrancer ar vabzdžių repelentas.Perdavimo skysčių, iš parduotuvės nusipirkau plastikinių butelių gražiau atmosferą jūsų vonios ir svečių kambarį arba naudoti savo virtuvėje, o ne iš plastikinių butelių, kuris gali išplautas, sveikatai kenksmingų cheminių medžiagų, į savo maistą.

Šios Gintaro spalvos stiklo buteliai puikiai į savo rankas ir tuo pačiu metu, yra pakankamai didelis, kad jums nereikės nuolat turi papildymo!Atrodo profesionaliai, patraukli ir parduotuvių toli tvarkingai.

Apima nuotėkio įrodymas, juoda, galingas, purkštukas, viršuje su reguliuojamu parametrai pateikti pastovaus srauto, šviesos rūko ar NE.Ilgą vamzdį prie purškimo mechanizmas pasiekia bazę butelis užtikrinti, kad jūsų turinys gali būti pasiekiamas iki paskutinio lašo.

Fantastinis būdas saugoti ir išsaugoti savo namų losjonai, kvepalai ir aliejai.Stop kovoja su nerimtas, ne ekologišką plastiko purškimo buteliai ir pabandykite šiuos gražus gintaro spalvos stiklo buteliai šiandien.

Kiekvienas butelis buvo nuotėkio įrodymas išbandyti.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Stiklas

Panašūs produktai