Mielas Vaikams Dukra Muzikos per Ausines, LED Mirksi Katės Ausies laisvų Rankų įranga Animacinių filmų Žaidimų Ausinės Universalus Mobiliojo Telefono, KOMPIUTERIO, MP3 4

€12.34

-11%

€14.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hifi player, ac katė, laisvų rankų įranga vaikas, dodocool, katė lempa led, earphon, ahegao kačių ausys, ausinės žaidimų ausinės, headphon, žaidimų ausinės ausinės.

Žanras: 【Cute mados kačių ausys dizaino】kačių ausų ausines,mielas ir patrauklus lankstus, todėl jis yra gera dovana draugams,vaikams,merginos,moteris,draugė,dukra,Cosplay gerbėjai. 【Reguliuojamas ir lengvai atlikti】Tai vaikai ausinės gali būti reguliuojamas, kad tilptų, paaugliams ir suaugusiems,ne tik naujas stilingas lankelis, bet taip pat sulankstyti nešioti ir lengva laikyti.Patogiau keliauti, sportas, šokis ar kita kambarinė lauko veikla. 【Patogūs dėvėti】 Ausinių vaikams yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų,saugus ir patogus nešioti. 【Spalvinga mirksi žiburiai】Vaikai mėgsta juos, nes jie blink įjungti ir išjungti.Ypač puiku, kai jūsų ne su savo vaiku naktį.Šviesos tegul kiti žmonės juos matyti.Specifikacijos: Tipas: Kūrybinė asmenybė katės ausis, rankų, plaukų galvos dėvėti LED ausines Šviesos modelis: Flash Medžiaga: ABS Atveju + PU Garsiakalbių Skersmuo:40mm Komunikacijos: Laidinis Kištuko Tipas: Line "Tipo Jungtys: 3.5 mm Mikrofonas: Ne Baterija: 1*CR2032 mygtuką baterija sena versija,ver versija yra integruota įkraunama bettery Dažnių diapazonas Diapazonas: 20-20000Hz Taikomas Įranga:MP3,MP4,CD,Tablet PC", "Apple", "Samsung", "Huawei", Soros, "Sony" ir kitų 3.5 mm sąsajos įtaisas.Pakuotėje: 1 x katė ausines Nr. būti mygtukas, baterijos.

Stilius Ausinių
Belaidžio Tipas NĖRA
Kodekai NĖRA
Garso Valdymas No
Parama Atminties Kortelės No
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-20000Hz
Atsparumas 38Ω
Linijos Ilgis 1.2 m
Jungtys 3.5 mm
Modelio Numeris Kačių Ausų Ausinės
Vocalism Principas Dinamiškas
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Paramos PROGRAMĄ No
Prekės Pavadinimas QearFun
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Funkcija HiFi Ausinės
Atsparus vandeniui No
Yra bevielis No
Pastaba Pakuotės siųsti be mygtukas Baterijos
Komunikacijos Laidiniu
Jautrumas 113±2dB
Su Mikrofonu No
Valdymo Mygtukas Taip

Panašūs produktai