Kami Viela-nemokama Lauko Ip Kamera Wifi Saugumo Kameros Veiksmų Nustatymo Įkraunama Baterija, IP-65, Apsauganti PIR Judesio Jutiklis

€52.41

-54%

€116.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yi, apsauga, apsaugos kamera, , pritaikyti wifi, 4k yi, ds fotoaparatas, kamera ip dahua, kamera yoosee, judesio jutiklis-jungiklis, kamera ip wifi, action cam.

Jei pasirinksite "Be Adapteris", Kad nebus su Adapteriu iš rusijos sandėlyje .Ačiū!

PATARIMAI : Po to, kai gavo baterijos ir kameros, siūlome nuolat kaltinamas juos visą naktį, įsitikinkite, kad visiškai įkrauta.Svarbiausi bruožai apie šį fotoaparatą, jis yra belaidžio ir nereikia jokių išorės bazės Kami Viela-Nemokama Lauko Saugumo Kameros ateina su keturių didelio galingumo įkraunamas baterijas, kurias galima greitai varomas komplekte Kami baterijos kroviklis.Laikyti prastovos iki minimumo ir stebėkite savo namuose iki 6 mėnesių per pilnas mokestis.

Kami Viela-Nemokama Lauko Kamera

Nerimauti-Nemokamai, Vielos-Nemokamai Apsaugos Kami Viela-Nemokama Lauko Kamera yra 100% wire-free HD " vaizdo kamera su išplėstinė judesio aptikimo.Featuring tikrai belaidžio dizaino pjovimo Viela-Nemokama Lauko Kami Kamera nereikalauja jokių išorės bazinių stočių ar mazgus.Tiesiog naudokite įtraukti akumuliatoriai ir fotoaparatas paruoštas naudoti.Sukurtas, kad galutinis belaidžio saugumo kamerų, su universalumo būti naudojami keli scenarijai - tai vieta, kur jūsų namus arba priima jį su savimi visur, kur jums eiti.

Kami Viela - Nemokama Lauko Kamera Per WIFI, Universalus ir Nešiojamas

Kami Bevielio Lauko Apsaugos Kamera, 1080P Viela-Nemokamai baterijomis Namų Priežiūros Sistemos su PIR Judesio Daviklis, Naktinio Matymo, Įspėjimai, kami/YI Home App Įrengta patikima PIR judesio jutiklis sumažina "false positives" sukelia tokius daiktus, kaip juda medžių, šaligatvio, automobilių nuotoliniu būdu.Kai nenormalus garso arba judesio aptinkamas, gausite įspėjimą tiesiai į savo telefoną.Lengva įdiegti su lanksti žiūrėjimo kampai.

SUSTIPRINTAS NAKTINIO MATYMO

Naudojant pažangias AI ir vaizdo technologijų aiškiai matyti ir blogo apšvietimo sąlygomis, įskaitant tamsiausių naktų.Niekada nepraleisite jokių svarbių judesių, ačiū fotoaparato aišku, 1080P vaizdo gavimo.

Puiki Optika

Naudojant aukštos kokybės vaizdų apdorojimo technologija, šio fotoaparato 140° laukas padeda užfiksuoti net daugiau jūsų namai ir kiemas.Galite būti tikri, žinant, kad ten, kur jums vieta jūsų kameros, jūs turite visišką aprėptį.

AI Pagrindu Išplėstinė Judesio Aptikimo

Įrengta patikima PIR judesio jutiklis sumažina "false positives" sukelia tokius daiktus, kaip juda medžių, šaligatvio, automobilių nuotoliniu būdu.

Saugumo Ištisus Metus

Su plačiu darbinės temperatūros diapazonas (nuo 14°F iki 122°F), Kami Viela-Nemokama Lauko Kamera, atlaiko vėjo ir lietaus patikimai saugos jūsų namus, nesvarbu sezonų ar sąlygų ribų.

24/7, Lietaus ar Blizgesį, Apsaugos

Featuring IP-65 atsparus vandeniui dizainas, naudoti Kami Viela-Nemokama Lauko Kamera bet kada, bet kur.Nesvarbu, kokios oro sąlygos.Šis fotoaparatas yra vandens, dulkių ir atsparus vėjo, užtikrinti, kad jūsų namuose būtų galima stebėti be pertrūkių nuo elementų.

Ramybę yra tiesiog bakstelėkite tolyn.

Nesvarbu, ar esate toli nuo atostogų ar tik ne namuose, galite naudoti Kami Buveinės App išlaikyti skirtukų jūsų pavaduotojas, patikrinti, kaip jūsų augintiniai, ar tiesiog stebėti savo namus.Momentiniai pranešimai—bet kada, bet kur Turtingas įspėjimai featuring naudinga vaizdo įrašai Paskirta stebėjimo zonose Protingesni įspėjimai, ne daugiau perspėjimų su papildoma AI aptikimo žmonėms, naminiams, ir neįprasti garsai Paspaudę ant savo vaizdo įrašus ilgiau su Kami Debesis

Jei pasirinksite "Be Adapteris", Kad nebus su Adapteriu iš rusijos sandėlyje .Ačiū!

Sertifikavimo FCC
Fotoaparatas Gaminio Tipas Vidaus/Lauko IP kameros
Vaizdo Rezoliucija 1920 x 1080@20fps
Maitinimo Šaltinis(V) 7.4 V~8.4 V
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Objektyvo (mm) 2.8-8mm
Įrengimas Lubų
Tipas IP Kameros
Gamintojo Garantija 1 Metai
IR Atstumas(m) 7 Metrai
Jutiklis CMOS
Vaizdo Jutiklio Tipas CCD Vaizdo Įspėjimo
Stilius Bullet Fotoaparatas
Kilmės KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Darbinė Temperatūra -10°C ~ 60°C
Palaikomos Operacinės Sistemos "windows 8"
Įrašymo Saugojimas Debesis,SD Kortelės
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
spalva Balta
Prekės Pavadinimas yi
Išorinė Atmintis Nuotolinių Išteklių Saugyklos
Fotoaparato Tipas Kulka / Fixed
Vaizdo Suspaudimo Formatas MPEG4
Maitinimo Šaltinis 4x18650 ličio baterijos
Jutiklis Prekės SmartSens
Vaizdo Kameros Jungtis Vielos Nemokamai Securtiy Kameros
TF Kortelė NĖRA
Įtrauktas Baterijos,Baterijų Įkroviklis,Montavimo Įranga
Judesio Aptikimas PIR judesio aptikimo
Technologijos Centrinis
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Žiūrėjimo Kampas 140°
Kamera Technologija IP 150 Laipsnių
Montavimas Traukos
Saugojimas NĖRA
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Savybės 2-Taip, Domofonas Kamera,Baterija Atsargine,Mikrofonu,Judesio Aktyvuota

Panašūs produktai