Pakabukai Gamtos Raudona ir Žalia Druzy Geode Kristalų Agates Akmens Pakabukas Rutuliuko Papuošalai Padaryti Kelis Dydis&Formos Priedai

€7.10

-12%

€8.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lazerinis žymeklis, bluelaser, dot rodykle, lazerio galia, lazerinis, 5mw žalia lazerinis žymeklis parkeris, dot lazerinė rodyklė, 303 lazerio langelį, žalia lase, žalia lazerinė rodyklė.

Pakabukai Gamtos Raudona ir Žalia Druzy Geode Kristalų Agates Akmens Pakabukas Rutuliuko Papuošalai Padaryti Kelis dydis&formos Reikmenys, Medžiagos: Agatas, Akmens Dydis: 29-40mm Forma: Vandens lašas/širdies/ovalo formos/shield/apvalus Svoris: Apie 8g-20g/vnt Kiekis: 1pcs/daug Spalvų: Raudona ir žalia Naudojimas: 1. Už "PASIDARYK pats" inkrustacijos žiedai arba pakabučiai 2. Geras nustatymo, tiktų į "PASIDARYK pats" juvelyrikos dizaino, naudojami auskarai, apyrankės nuorodą, žiedo ir kitų amatų. 3. Už masažuoklis pavargę po darbo.Pastaba: 1. Šie rutuliukai yra ne perforuoti. 2. Tai natūrali medžiaga su Didelio kietumo, po aukšto-lenkijos žmogaus, kartais turėsite šiek tiek kreko, Bet mes tikrinti po vieną, kol mes laivas įsitikinkite, kad visi geros būklės.Jei jūs gavote prekes turi problemą, prašome susisiekti su mumis pirma, Mes ją išspręsti jums artimiausiu metu.

Prekės Svoris 12g
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas fubaoying
Prekės Forma Širdies Formos
Elemento Tipas Karoliukai
Medžiaga Mūrinis
Modelio Numeris MNP
Bauda ar Mados Mados
Metalo Tipas NĖRA

Panašūs produktai