10vnt/set Professional Koja Negyvas Odos Manikiūras.beautiful Šalinimas, Kojų Priežiūros Priemonės, Slaugos Koja Pedikiūro rinkinį Pėdų Drėkinamasis Odos Priežiūros Priemonė

€4.06

-46%

€7.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pedikiūro priemonės, pedicur įrankis, pedicur, rinkinys nagų įrankis, už pedikiūro įrankis, pėdų pedikiūro rinkinys, nagų rinkinys įrankis, manicur įrankis, rinkinys manicur, manicur rinkinys.

Produkto aprašymas:

Profesionalus pedikiūro rinkinys siūlome jums puikus sprendimas jūsų kulniukai ir padeda išlaikyti jūsų kojų sklandžiai ir pašalinti negyvas odos ir grubus kaliaus.

--SKLANDŽIAI KOJŲ: Švelniai nulupkite miręs ir grubus odos, sklandžiai kojų ir lenkijos nagus, sumažinti kietas ir krekingo odą, palikite juos sklandžiai, sveiki ir pailsėję.

--PREMIUM IR ILGAAMŽĖ MEDŽIAGA: Pagaminti iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno ir plastiko, kuris yra patvarus, lengvas ir paprastas naudoti.

--SUTAUPYTI JŪSŲ LAIKĄ IR PINIGUS: Su šiuo pedikiūro rinkinį, nereikia nagų salonas, laiko ir pinigų taupymas!Jūs galite juos naudoti sau ar savo šeimai, tinka visiems.

Medžiaga Nerūdijantis plienas + plastikas
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 10pcs/set
Tipas Ranka, Koja Failų
2 funkcija Apkarpyti nagai
4 funkcija Negyvas Odos Pedikiūro Rinkinys
spalva mėlyna
3 funkcija Pėdų Žoliapjovės Įrankiai
Modelio Numeris C2002
Funkcija 1 Pašalinti Negyvas Odos
Funkcija 5 Dildė Koja Manikiūras.beautiful Valiklis Pėdų Drėkinamasis Odos Priežiūros Priemonės
Pakuotė 10vnt/set

Panašūs produktai