EastVita Už PS4 Konsolės Vertikalus Stovas 2 Aušinimo Ventiliatorių Valdiklis Įkrovimo Dokas su Trijų Papildomų HUB Uostai PS4 Slim r40

€14.14

-24%

€18.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ps4 konsolės bu, cna ps4 konsolės, grand ma ant pc, užrakto rankena veržlė, ps3 slim aušintuvas, jds 055, rankena veržlė plieno, stick gamepad xbox vienas, titano kalba, 100 sf.

Aprašymas:

Elemento tipas: už PS4 Vertikalus Stovas

Daugiafunkcinis: už PS4 / už PS4 Slim Konsolės Vertikalus Stovas + Du Aušinimo Ventiliatoriai + Valdytojas Krovimo Dokus + Trys Papildomi HUB Uostų.

2 žaidimų valdymo įkrovikliai galite visiškai nemokamai 2 valdytojai, tuo pačiu metu-per 4 valandas; 2 LED šviesa gali rodyti įkrovimo būseną valdytojo.

3 USB įkrauti bet kokius prietaisus.Dešinė USB jungtį leidžia prijungti daugiau USB įrenginių, pvz., pelę, klaviatūrą ar kitus USB įrenginius.

2 statyti-be aušinimo ventiliatorių sukurti aušinimo aircirculation sistemą, kuri gali padėti traukti daugiau šilumos toli nuo jūsų PS4 konsolės ir išvengti perkaitimo.

Mūsų vertikalus stovas yra suderinama su PS4, už PS4 Pro ir PS4 Slim.

Jungiamąją lizdas yra skirtas pateikti už PS4 Slim Konsolę.

Nuimkite dangtelį, ir stovėti, gali būti taikomos už PS4 ir PS4 Pro.

APSAUGOTI JŪSŲ KONSOLĘ IR LENGVA NAUDOTI

Stovas gali išlaikyti savo konsolės pastovus, įsidėjęs jį vertikaliai ir išsaugoti savo erdvę.Anti-slydimo EVA abi priekinės ir galinės pusės, galima išvengti braižymo ir paslysti už PS4, už PS4 Slim ir PS4 Pro konsolę.Ir tai lengva nustatyti.Tiesiog vieta jūsų konsolės stovas ir prisijungti built-in kabelis

Paketas Apima:

1x dėl PS4 Vertikalus Stovas

Pastaba:

Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.

Suderinamos Prekės/Modelis Sony
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas EastVita
SONY Modelis PLAYSTATION4
Modelio Numeris ps4 vertikalus stovas

Panašūs produktai