Naujas Super Ryškus LED Jutiklis priekinių Žibintų Naktį Žvejybos Žibintai Lauko Stiprios Šviesos Įkraunamas Žibintas Spalvinga

€7.41

-51%

€15.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: daug lauko šviesos, vyrai lauko žibintai, lempa led, 2000lm led žibintai, led rūko žibintai kizashi, 12 led žibintai, h led žibintų, fenix žibintai, šilumos šviesos jutiklis, lg likimo m153.

Super Šviesus Trijų spalvų Šešių greičių LED Jutiklis priekinių Žibintų Naktį Žvejybos Žibintai Lauko Stiprios Šviesos Įkraunamas Žibintas

Produkto Kategorija: Priekinis Žibintas

Pavadinimas: Trijų spalvų šešių greičių LED naktinė žvejyba priekinis žibintas

Viko: XPG pabrėžti wick

Pavaros: stipri šviesa-mažai šviesos-flash

Baterija: didelės talpos ličio baterija

Svoris: apie 70g

Įkrovimo būdas: USB įkrovimas

Elektrinis ekranas: LED maitinimo indikatorius

Atsparus vandeniui: Gyvenimo lygio vandeniui

Savybės: high-brightness viko, multi-greičio reguliavimas, smart elektrinis ekranas, ilgalaikė baterija, anti-drop ir dilimo, atsparumas, bangų rankų darbo, gali būti naudojama kaip maitinimo bankas

Laivybos Politika:

1.Mes pasirūpinsime, shippment kuo greičiau per patikimi vežėjai po apmokėjimo.

2. Bendra Nemokamas Pristatymas Logistika: Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Paštu Registruotu Oro Paštu, gali imtis 20-60 dienų, Greičiau vežėjas yra kaip per savo variantą.

3. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.jūsų pasitenkinimas yra mūsų siekimas, Tarptautinių pervežimų greitis turi įtakos daug veiksnių, mes garantuojame: Nėra sklypo pasirašė, grąžinti visiškai be jokios priežasties.

Atsiliepimų & Grąžinti:

Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais apie VK , ru.itao, Facebook arba Twitter.

Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad pradžioje mūsų paslaugos:).

spalva juoda
Šviesos Šaltinis led
Atsparus vandeniui Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Galia 5W
Baterijos Tipas LIČIO JONŲ
Režimo Jungiklis Aukštas/Vidurinis/Žemos
Šviesos šaltinio forma led
Maitinimo Šaltinis Papildymo
Medžiaga ABS
Elektros energijos gamybos metodas USB Įkrovimas
Maksimalus Diapazonas 200-500 Metrų
Sertifikavimo FCC
Prekės Pavadinimas tintone
Taikoma Aplinkos Pėsčiųjų, kempingas, naktinė žvejyba ir kt.

Panašūs produktai