Vonios kambarys LED Dušo Komplektas 500x1000MM Lubos, Dideli Lietaus Dušo Galvutė Skydelis Termostatiniai Dušo Maišytuvai Su Masažas, Kūno Purkštukai Rinkinys

€395.34

-51%

€806.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apšvietimas led aikštėje, reaktyvinis variklis, dušo kabina, led dušo komplektas, rinkinys moterims, dušo komplektas dušo, led panel, earphon, vyrai, dušo, veido spa.

Vonios kambarys LED Dušo Komplektas 500x1000MM Lubos, Dideli Lietaus Dušo Galvutė Skydelis Termostatiniai Dušo Maišytuvai Su Masažas, Kūno Purkštukai Rinkinys

Produktų duomenys

1.Dydis dušo galvutė:400*800*8MM arba 500*1000*8MM 2.Medžiaga dušo galvutė:304 nerūdijančio plieno dušo galva ir dušo žarna.Žalvario dušo maišytuvas ,rankinis dušas,dušo laikiklį ir žemyn vandens snapelis. 3.Paviršiaus baigtas:Šepečiu baigė už dušo galva ."Chrome" baigė dušo maišytuvas ,dušas, kūno purkštukai,rankinis dušas,dušo laikiklis,dušo žarna ir žemyn vandens snapelis. 4.Funkcijos:Lietus ,masažas, kūno purkštukai režimą ir rankinis Dušas, 5.dušo maišytuvas : 3+1 didelis srautas termostatiniai dušo maišytuvai 6.LED maitina vandens slėgio ir LED spalva pasikeitė accorrding vandens temperatūros.

Apie Pristatymą :

1. Kai mokėjimas patvirtino, mes išsiųsti prekes jums sumokėti per 7 dienas.Jei reikia daugiau laiko pasiruošti, mes su jumis bendrauti. 2.Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia www.adeira.lt.Prieš jums mokėti, įsitikinkite, kad jūsų adresas www.adeira.lt rungtynes adresas norite mums laivas. 3.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Pristatymas:

Mažas, kad laivas UPS/ FEDEX/DHL/EMS,didelis kiekis laivas jūra.Pristatymo laikas:didelis kiekis 15-45 dienų (Mažas kiekis :3-15 dienų)

Pardavėjas pažadą:

Mes tikriname mūsų produktų po vieną, kol mes paketą ir laivas įsitikinkite, kiekį ir geros būklės.Visos prekės yra profesionaliai supakuoti su labai rūpestingai, siekiant užtikrinti saugų pristatymą.Jei yra produkto kokybė, arba jų dalys, neišsami taip ilgai, kaip jūs galite pateikti atitinkamus aiškinamasis medžiagų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ,mes išspręsti problemą su jumis kartu.

Ačiū už jūsų malonų dėmesį.

led varomas vandens slėgis
Yra Protingas Prietaisas No
LED Spalva Mėlyna ,žalia ,raudona
Dušo kabinos forma Aikštė
Modelio Numeris 500*1000MM arba 400*800MM
Tipo dušas Vonios, dušo komplektas
dušo galvutė dydis 400*800*8MM arba 500*1000*8MM
dušo maišytuvas Žalvario 3+1 didelis srautas termostatiniai maišytuvai
Vonios, dušo komplektas Termostatiniai Dušo Maišytuvai
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Paviršiaus Apdailos Šepečiu dušo galva, "Chrome" othes
Fuctions Kritulių kiekis ,masažas, kūno purkštukai režimą ir rankinis dušas
Dušo Galvutės Medžiaga 304 nerūdijančio plieno
Paviršiaus Apdaila Šlifuoto
Prekės Pavadinimas OLEFY
Aukštis Reguliuojamas Taip

Panašūs produktai