Virtuvės Patiekalas Drainer džiovyklė su Lašeline Dėklas ir Laikymo Krepšelis Virtuvės Kriauklė Organizatorius Lentynos, Kriauklė, Džiovinimo Stovas Black

€24.58

-43%

€43.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dėklas, lašinamas dėklas nerūdijančio, savininkas klavišą sienos, lentynos organizatorius, virtuvės įrankis, patiekalas drainer, etagere saugojimas, escurreplatos cocina, folija saugojimo organizatorius, indų džiovykla.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

ŠILTAS PATARIMAI

1. Nuvalykite minkštu audiniu, nereikia valyti.

2. NE mesti sidabro aštrių pusėje į indai krepšelį, jei mesti aštrius daiktus į indą stovo ar krepšelio, plastikines padengtas paviršius bus pažeistas truputį, nors ji buvo stora.Tai pagrindinė priežastis, kodėl plastikiniai nuplėšti ir patiekalas stovo eiti rūdžių greitai.

3. PADARYTI NE įdėti į indaplovės, mes atsiprašome pasakyti, kad mūsų patiekalas stovas yra ne plauti indaplovėje.Bet kokio, indų džiovykla, jei jis nėra pagamintas iš nerūdijančio plieno, jis turėtų eiti rūdžių greičiau, jei įdėti į indaplovės.

4. Nereikia išspausti šį patiekalą rack į jūsų virtuvės kriauklę, jei mūsų patiekalas stovo tikrai ne atitiktų jūsų kriaukle, mes don ' t pasiūlyti jums įsprausti jį į kriauklę, prievarta, jis gali pasirodyti gerai dirbti keletą dienų, bet ilgiau paviršiaus būtų daed nuspaudžiant.

dydis:35,5*30.5*13cm

Medžiaga:geležis

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

1 * Drenažo stovo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Medžiaga Metalo
Dydis 35.5*30.5*13cm
Tipas Drenažo stovo
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai