Series3 38mm 42mm Plonas korpusas Minkštos TPU visišką apsaugą Padengti Obuolių Žiūrėti Serija 3 2 Atveju Screen protector Coque fundas Rose

€4.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pedalas freno vw aukso, pedalas automobilių universalios, pedalas apima amarok, pedalo ir dangtis tinka f10, pedalas honda cbf 125, pedalas cuvave reverb, pedalas kojoms w164, pedalas ecosport 2019, pedalas freestyle 1 2.

Series3 38mm 42mm Plonas korpusas Minkštos TPU visišką apsaugą Padengti iWatch "Apple" Žiūrėti Serija 3 2 Atveju Screen protector Coque fundas Savybės: 100% Brand New atveju - lengvas ir patvarus aukštos kokybės TPU medžiagos - Tiesiog snaps per telefono esamą kūno. - Apsaugo jūsų žiūrėti nuo kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo, o pridedant klasikinis atrodo, kad jūsų žiūrėti. - Spalva: Visiškai Aiškius, Juoda,Skiedra, Rožė,Aukso Pakuotė: 1pcs x viso Kūno Apsaugos minkštos TPU atveju "Apple" iWatch Serijos 3 / 2 38mm&42mm elementą su mažmeninės maišelį.Pastaba: telefonas nėra įtraukti Laivybos ir Pristatymo:

- Mes tiekiame visame pasaulyje laivybos, išskyrus GOA/FPO/DAP Adresai.

- Nemokamas pristatymas prekės yra vežamos iš Kinijos, nors KINIJA PAŠTU oro paštu, ji jus pasieks per 15 iki 30 darbo dienų dauguma šalių

- Prekių pristatymo metu, priklauso nuo jos paskirties ir kitos sąlygos, kartais tai gali trukti iki 35 iki 45 darbo dienų nuotolinio šalyse.

- Jei jums reikia greitas pristatymas, prašome susisiekti su mumis! (DHL/UPS/FEDEX/EMS yra)

Apmokėjimas:

- Mes priimame Alipay, ir visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Garantija Ir Garantijos:

- Mes orderio produktas nuo medžiagų ir gamybos defektų esant paprastiems vartotojams vienerius metus nuo įsigijimo datos.

- Grįžti ir grąžinti yra priimtinas, kai daiktai yra suskirstytas siuntimo metu, ir paketas grąžinti per 7 dienas nuo gavimo.Būkite kantrus laukti nuo 3 iki 5 darbo dienų apdoroti jūsų grąžinimo ir atlyginimo.

- Jei prekės yra nustatyta su defektais, 30 dienų, mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę jūsų sugrįžimą.

- Visas ataskaitas reikia siųsti savo vietos registruotu paštu ar AVS.Jei jums laivo DHL, UPS ar kitų, mes negalime gauti tai dėl Kinijos Užsakymą reglamentą.Prašome susisiekti su mumis grįžti adresas ir informacija.Mes neprisiimame jokios grąžos nepranešus iš anksto.

Kitas politikos kryptis:

- Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

- Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums ir teigiami atsiliepimai padės mums tobulinti mūsų produktus ir paslaugas.Prašome leiskite mums žinoti, jei esate nepatenkinti su priimančiąja prekės, mes padarysime viską, kad suteikti jums geriausių sprendimų.

- Į visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną, jei jūs neturite gavo mūsų atsakymą, prašome pakartotinai atsiųsti savo elektroninio pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu

- Tik rimtas pirkėjas, pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis elementus.

DUK

Q: - Tai bet kokio sekimo Nėra.mano prekę?

A: Taip, Mes laivas kiekvieno užsakymo Sekimo Nėra.ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje.

Q: Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės?

A: Mes turime paskelbė pakavimo duomenys aprašyti kiekvieno produkto, prašome patikrinti jį, Ačiū!

Q: aš iš naujo pardavėjo, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A: Ačiū, jūsų užklausa, Jei norite pirkti dideliais kiekiais, prašome siųsti laišką į mus, pasiūlysime jums geriausią kainą!

Funkcija Antidetonaciniai
Retail Pakuotė Taip
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Spalva
Tipas Pilnas draudimas Atveju, Crystal apsauga, apvalkalas
Dizainas Paprastas
Prekės Pavadinimas GARBOOJOY
Suderinamas su "Apple iWatch serijos 3 Series2

Panašūs produktai