Vonios Aksesuarų Rinkinys, Dantų Šepetėlį Turėtojas, Automatinis Dantų Pastos Dozatorius Dantų Šepetėlį Turėtojas Tvirtinimo Prie Sienos Stovas Vonios Kambario Priemonių Rinkinys

€2.71

-40%

€4.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: putų sieninis dozatorius, prie sienos tvirtinamas žalvario dantų šepetėlis, favoritas dantų šepetėlį turėtojas rinkinys, 3 sieninis dozatorius, dantų šepetėlį turėtojas halk, sienos tape dispenser, l sieninis laikiklis dantų šepetėlis, sienos montuojamas dantų šepetėlis steriliz, juoda dantų šepetėlį turėtojas rinkinys, diapazonas sienos dantų šepetėlis.

Kodėl verta rinktis mus?

1.Mes turime daug užsienio sandėlių, siekiant užtikrinti jums gauti prekes greičiau

2.Mes turime vietos grąžinimo paslaugą, galite grįžti ir grąžinti visą sumą per 15 dienų po prekių gavimo be pagrindo.

3.Mes turime aukščiausios kokybės produktus ir geriausias aptarnavimas po pardavimo

PRODUKTO APRAŠYMAS techniniai duomenys: Tipas: dantų Pasta Squeezer Medžiaga: ekologiška ABS Kiekis: 1PC Pakuotė: 1x Automatinis Dantų pastos Dozatorius

PRODUKTO SAVYBĖS 1. Laisvų rankų Dantų pastos dozatorius yra ne-susisiekite su operacija, ir ranka paspauskite, kad gauti dantų pasta,venkite tiesioginio kontakto, Labai higieniškas andconvenience. 2.Pagaminta iš aplinkai draugiškų ABS+elastomerų, netoksiškas, bekvapis, ir ekologiška.Jūs galite pajusti savo lygaus paviršiaus ir išskirtinį dalys. 3. Daugiau accurater ir stabler, suaugusiems ir vaikams yra labai suitableto naudoti.Leidžia savo vaikams gebėjimą atleisti toothpastethemselves, be padaryti netvarką. 4. Jūs galite lengvai pašalinti dangčio pakeisti dantų pasta andclean-up, kai dangtis yra įdiegta, nebus automatiškai patenka. 5. Jos labai našumą kaip vieno kontakto būdas, neleidžia atliekų oftoothpaste, būti suderinamas su bet kokia dantų pasta.

PRODUKTO RODYTI

Patarimai

- Grįžti : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

- Atsiliepimus : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Yra Protingas Prietaisas No
Modelio Numeris JJ2024939
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai