LUCKYYJ Vienas Būdas Langų Plėvelė Privatumo Šilumos Kontrolės UV Blokavimo Stiklo Filmas, Atspindintis Veidrodis lipnios Lango Stiklo Lipdukai

€8.68

-9%

€9.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: parašas, langų plėvelė, euro akiniai nuo saulės, canon pg40, sedanas, langų plėvelės, miestas, langų plėvelė, lino langų plėvelė, kino veidrodis langą, stiklo lipdukas langą, 2 piece suknelė, filmas privatumo langą.

LUCKYYJ VIENAS BŪDAS VEIDRODIS, LANGŲ PLĖVELĖ TAI, KĄ JI TURĖTŲ DARYTI

Kodėl šis produktas už jus?

Mes paskyrėme mūsų laiką ir resursus, reikalingus sukurti paprastas ir praktiškas daiktų, kad namuose gyvenančių daugiau kaip patogu jums ir jūsų šeimai.Nuostabi vieną pusę, langų plėvelė yra jūsų asmeninį sprendimas, siekiant užtikrinti optimalų natūralios šviesos į jūsų namus, o taip pat taupyti elektros energiją ir apsaugoti savo baldus.

Savybės:

. Premium vieną pusę, langų plėvelė yra praktinis sprendimas blokuoti iki 95% UV spindulių, kurie gali apsaugoti visą savo šeimą nuo UV spindulių žalos. .Šilumos kontrolės langą filmas mažesnės elektros padės sutaupyti energijos ir jūsų išlaidas, taip pat sumažina atspindžius. .Šviesą atspindinčios langų plėvelė sukuria veidrodžio efektas dienos metu, kad didesnio privatumo. .Tai statinis kabintis langų plėvelė yra lengva įdiegti ir pašalinti su ne-klijų dizainas. .Tai veidrodis lango plėvelės gali būti įdiegtas daugelyje langai (NE rekomenduojame dual-skydas stiklas) savo namuose ir biure .Prieinama 4 spalvos: pilka, juoda-pilka, pilka-juoda, juoda-mėlyna, ir kelių dydžių

Kad Jūsų Namuose Būtų Patogiau Ir Privataus Šio Lango Atspalvis !

KAIP ĮDIEGTI PUIKI LANGŲ PLĖVELĖ

Diegimo Etapai 1 Etapas. Padaryti jūsų windows arba stiklo durys, labai gera, įsitikinkite, nėra jokių klijų likučių, dulkių, ypač kampuose.2 žingsnis. Priemonė tikslių matmenų jūsų lango ir sumažinti filmas į dešinę dydis 3 Žingsnis. Pašalinti apsauginiu sluoksniu filmas, purškimo pakankamai muiluotu vandeniu ant stiklo paviršiaus ir filmas, po to plėvelė nuo stiklo.4 žingsnis. Antgalis langams visus burbulus iš centro į visus keturis kraštus.Įsitikinkite, kad nėra matomas burbulas lieka ant paviršiaus.5 žingsnis. Apdaila toli atleistų plėvelės kraštai (paliekant skirtumas 1/16 colio tarp kino ir lango rėmo).Tada nuvalykite langą švarus.Pastaba: .Lango plėvelė veikia tik ant lygaus, ŠVARAUS ir LYGAUS paviršiaus.Tai bus ne klijuoti ant plastiko, susmulkintos arba nelygių paviršių. .Įsitikinkite, kad jūs turite pašalinti skaidrią paramą kino ir įklijuokite sklandžiai puse į langą, arba jis bus ne kabintis.Patarimai, Kaip Išvengti Filmas Lupimasis Išjungti Po Įdiegimo .Geriausias laikas diegimas yra anksti ryte arba vakare, kai stiklas yra aušintuvas. .Padaryti jūsų windows arba stiklo durys, labai gera, įsitikinkite, nėra jokių klijų likučių ir dulkių. (LABAI SVARBU) .Purškimo pakankamai muiluotu vandeniu ant stiklo paviršiaus ir plėvele, Saugo juos šlapias diegimo metu. .Sunkiai visus burbulus su valytuvas, įsitikinti, ar nėra matomų burbuliukų lieka ant paviršiaus.

Modelio Numeris SIDABRINĖ
Paviršiaus Apdorojimas Tamsintas
Medžiaga PVC
Tipas Stiklo Filmai
Funkcija Šilumos Izoliacija
Prekės Pavadinimas LUCKYYJ

Panašūs produktai