Pritemdomi Selfie Telefono Fotoaparato Šviesos Žiedas su Trikojis Stovas Profissional Fotografija Apšvietimo, Makiažas Foto Žiedas Lempos " YouTube Live

€8.84

-35%

€13.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skaitmeninio mikroskopo vga, profesional photo light, alaus laikrodis, lempos žiedas, ling žiedas, andoer trikojo, styke led šviesos, led rgb yongnuo, žiedas sieniniai šviestuvai, sb600 softbox.

Led Fotografijos Selfie Žiedas Šviesos diodų (LED) Selfie Žiedas, Šviesos, Fotografijos Metalo Pritemdomi Telefono Kamera Žiedas Lempa Su Stovu Trikojai "youtube" tiktok Makiažas Vaizdo Gyventi Studija savybės: 1. Žiedas Šviesiai funkcijos 3 spalvų apšvietimo režimai: Šilta Geltona, šaltai Balta, Šiltai Balta.Kiekvienas režimas turi 10 ryškumo lygius rinktis, kuri padeda jums, kai jums reikia papildomos šviesos pašalinti šešėlių makiažas, fotografuoti ir selifes, todėl vaizdo įrašai, tiesioginės transliacijos, ir dar daugiau! 2. 2-in-1 dizainas apjungia telefono turėtojas ir selfie žiedas šviesos kartu, jis yra profesionalus įrankis kurti live video/įrašymas su išmaniojo telefono ar kompiuterio.Puikus papildomos šviesos make-up, live transliacijos, lygūs, selfie nuotraukos, filmavimas, vaizdo įrašymas, internetinių mokymo, tamsiai dekoracijos vlogging ir kt. 3. Suderinama su beveik VISŲ išmaniųjų telefonų su arba be jų atveju, tinka iPhone 5 SE 5S 6 6s 6plus 6S Plius 7/87Plus/8 Plius/X/XS 5.8"/ "IPOD" Touch5 / 6/XR/XS Max/ už amsung Galaxy/ už Huawei/Xiaomi redmi/Moto/sony/Alcatel/LG/HTC. 360 laipsnių pasukti, reguliuojamas peržiūrėti, ar ji gali būti horizontali, vertikali arba bet kurio kampo po saule. 4. Veikia su dauguma prietaisų, palaikančių " USB prievado, pavyzdžiui, nešiojamojo kompiuterio, KOMPIUTERIS, centrinis bankas, USB įkroviklis, AC adapteris ir kt.Lengva ontrol apie laidą įjungti/išjungti ar įjungti apšvietimo režimą norite. 5. Mūsų žiedas lempos yra labai paprasta išskaidyti ir surinkti, labai patogu nešiotis ir kelionės.Paketas Apima: Prašome efer produkto nuotrauką sąrašą Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kištuko standartas JAV Plug
Funkcijos 10 Žiedas Lempos
Funkcijos 1 šviesos žiedas
Funkcijos 11 "Youtube" Vaizdo Gyventi
Funkcijos 13 selfie šviesos
Savybės 4 žiedas su šviesos stendas
Bruožai 26 Telefono Kamera Žiedas Lempos
Funkcijų 19 Žiedas šviesos avec trepied
Funkcijų 20 žiedas šviesos trikojo
Pakuotė Taip
Funkcijos 5 Fotografija apšvietimo
Funkcijos 25 Šviesos srautą galima reguliuoti šviesos žiedas
Funkcijos 14 Makiažas, Šviesos,
Funkcijos 15 Apskrito Šviesos
Funkcijos 23 Raundas Užpildykite šviesa
Funkcijos 3 Žiedas Šviesos Su Trikoju
Bruožai 6 Fotografija Šviesos Žiedas
Funkcijos 16 Žiedas šviesos profissional
8 funkcijos selfie šviesos žiedas
Bruožai 24 vaizdo lemputė
Funkcijos 2 led šviesos žiedas
Funkcijos 22 Žiedas šviesos "youtube"
Funkcijos 18 Žiedas šviesos para celular
Prekės Pavadinimas BAODELI
Funkcijos 12 photo light
Spalvos Temperatūra 3300-5600 K
Funkcijos 9 telefono skambutis šviesos
Funkcijos 21 Žiedas žibintai
Funkcijų 17 žiedas šviesos telefono
Funkcijos 7 Profissional Šviesos Žiedas

Panašūs produktai